Celebrity

7. listopadu 2023 16:02

Anna Tejklová

Módní alarm z akce, kde se chyby neodpouští: Kdo si oblečením ubral 10 let? Hayek, Klum, či Lopez?

Galavečer LACMA Art + Film Gala v Los Angeles je každoročně navštěvovaný předními světovými celebritami. Letos se na červeném koberci předvedla obzvláště zářivá sestava. Módní alarm připravila návrhářka Anna Tejklová.

Heidi Klum v šatech jako z pěny

Světová topmodelka Heidi Klum má cit pro módu a vždy umí překvapit. Většina lidí by v tomto modelu vypadala asi jako z vany právě vylezlý mrož, na Heidi ale tento originální kousek značky Lever Couture vypadá skvěle a luxusně.

Ladící průhledné boty a rudé nehty jsou perfektní a promyšlený detail.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Heidi Klum je královna vkusného odhalování. Čemu vděčí za perfektní postavu?

Eva Longoria jako antická socha

Eva Longoria oblékla krásné bílé šaty v antickém stylu s originálně řešeným zapínáním ke krku v podobě vyšívaného límce, který zdobí stejné květy jako naušnice. Tyto detaily dělají hodně a je vidět, že Eva Longoria má buď dobrého stylistu, či má sama významný módní talent. U šatů s takto výrazným a vrstveným zapínáním je naprosto nezbytné doladit účes.

Vlasy by neměly spadat přes ramena, protože by jednak zakrývaly límec a jednak by zmohutňovaly oblast krku i ramen. Takto stažené vlasy jsou výborně zvolený účes.

Jennifer Lopez v promyšleném modelu

Jennifer Lopez oblékla nepřehlédnutelné šaty značky Gucci, kterým dodaly styl i sladěné boty a výrazný, až hiphopově působící šperk. Velký efekt zde udělalo měděnozlaté sladění oblečení a doplňků s jejími bohatě promelírovanými vlasy, které mají také tyto odstíny. Zlatavý tón její pokožky barvy ještě podtrhuje a Jennifer evidentně ví, že správné barevné ladění je cesta, jak si ubrat deset let. Matné černé šaty by tak bombastický efekt neudělaly.

Julia Garner v podkolenkách

Julia Garner zvolila alternativnější styl. Zajímavý je třpytivý top s holými zády a vázáním na šňůrky. Boty, které oblékla a obzvláště pak silonkové podkolenky určitě zaujmou, ale nijak esteticky to nepůsobí. Ve srovnání s ostatními krásnými róbami a postavami vypadá spíše studentsky.

Kim Kardashian ve své osvědčené klasice

Kim Kardashian nahodila svůj stoprocentně klasický kimostyl - tedy vysoké černé rukavičky, obeplé lesklé šaty (značky Gucci) zdůrazňující její postavu přesýpacích hodin a výraznou barvu. Krásné, sexy, stylové.

Salma Hayek jako vždy oslnila

Salma Hayek stejně jako Jennifer Lopez ví, že správně zvolený materiál, dobrý odstín a padnoucí střih uberou roky a přidají krásu. Zde je moc pěkný barevný přechod látky v dolní části šatů a stejně tak zaujme i neokoukané zapínání nahoře. Nechybí ani barevně sladěné líčení.

Jane Fonda zářila ve flitrech

Další ženou, která zvolila třpytivý, ale střízlivější model, je slavná herečka Jane Fonda. Sice v černém a více pánském stylu, ale i ji flitry rozzářily a moc jí to slušelo.

Paris Hilton v královském barbie stylu

Paris Hilton oblékla styl "královská barbie". Šaty vyšívané malými třpytivými korálky jsou elegantní a důstojné, zároveň hezky zdůraznily štíhlou postavu a rozhodně nepůsobí nijak usedle. Rukávy v pelerínovém duchu jsou nejefektivnější prvek těchto šatů.

Sdílejte článek
Štítky móda styl Eva Longoria Gucci oděv Salma Hayeková Jennifer Lopezová poplašné zařízení Heidi Klumová Anna Tejklová Módní alarm Julia Garner

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.