Celebrity

2. září 2023 07:00

Eliška Reiglová

Mladší ženy jí mohou závidět. Salma Hayek má i před šedesátkou postavu bohyně

Mexická kráska Salma Hayek slaví 57. narozeniny. Herečka, která proslula svou smyslností, ale na svůj věk jen pramálo vypadá. To dokazují i snímky z její dovolené s rodinou, na kterých je v plavkách a nenalíčená. Postavu má stále božskou. Přiznala navíc, že má štěstí a moc se kvůli tomu nenadře.

Kdo by snad po Salmě Hayek pokukoval, měl by smůlu. Herečka se v roce 2009 vdala za podnikatele Françoise-Henriho Pinaulta. Generální ředitel společnosti Kering, pod kterou spadají značky jako Balenciaga, Gucci či Alexander McQueen, se může považovat za velmi šťastného muže.

Salma Hayek se proslavila už v 90. letech, kdy diváky zaujala například ve filmech Desperado, Jen blázni spěchají či Wild Wild West. Díky své výšce, výrazným křivkám, snědé pleti a smyslnému pohledu se rychle stala středobodem mužských fantazií. Tím může být díky fantastické postavě dodnes. Ženy snad mohou jen závidět, že pro své křivky nemusí nic moc dělat.

Cvičení? Na to není čas

Oblíbená herečka si vybudovala kariéru, kterou nezanedbává a proto má málokdy čas na sebe. „Na cvičení nemám čas, pracuji. Některé dny i 20 hodin,“ řekla Salma Hayek v rozhovoru pro magazín People, v němž vysvětlila, že posilovna či běh hned po ránu není nic pro ni. Jiné celebrity na tento pohyb nedají dopustit, ona v něm ale smysl nevidí.

„Spolupracuji s jednou ženou z Londýna, která mě naučila, jak držet tělo tak, abych zapojovala svaly celý den. Procvičuji je tak i při čištění zubů. Pokud si své tělo uvědomujete, divili byste se, jaký vliv to na něj má,“ dodala herečka, která vypadá i v 57 letech fantasticky, aniž by se pro to nadřela.

Podívejte se, jak efektivně hubnout:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.