Celebrity

11. listopadu 2022 12:32

Tomáš Durčák

Šedesátnice Demi Moore věk neřeší. Randí s o 13 let mladším mužem a fotí plavky

Svého času ji sice nejvíc proslavily role ve filmech jako Duch nebo G. I. Jane, dnes je ale herečka Demi Moore rovněž obdivovaná za to, jak fantasticky na svůj věk vypadá. Její tmavé vlasy, minimum vrásek a mladicky působící hubená postava neustále živí dotazy na její tajemství. Ve skutečnosti jich má několik.

Nelehké dětství bez otce a znásilnění

Americká herečka Demi Moore měla poměrně náročné dětství, o němž se často ve světle jejího velkého hereckého úspěchu moc často nemluví. Pochází z pěti dětí a vyrůstala bez otce. Ten matku ještě před narozením Demi opustil a její nevlastní otec poté, co si její matku dvakrát vzal a zase se s ní rozvedl, spáchal sebevraždu.

V roce 2019 ve své knize „Inside Out“ napsala, že byla v 15 letech znásilněna. Podle všeho mužem, který zaplatil její matce, aby styk s její dcerou mohl mít. K herectví ji nakonec přivedla úplná náhoda. Do svých prvních hereckých kurzů i podepsání smlouvy s agenturou se rozhoupala poté, co ji inspirovala její sousedka, tehdy 17letá německá herečka Nastassja Kinski.

Druhý manžel Demi Moore Bruce Willis už je dnes v hereckém důchodu:

Tři svatby, tři rozvody a tři dcery

Během svého života byla celkem třikrát vdaná. Její první láskou byl muzikant Freddy Moore, kterého si vzala v 18 letech a jehož příjmení dodnes nosí. Zpočátku vášnivý vztah však rychle vyprchal a manželství v roce 1985 po čtyřech letech skončilo.

Druhým manželem Demi se jen o dva roky později stal slavný herec Bruce Willis, s nímž měla tři dcery. Pár spolu vydržel více než 10 let, než v roce 1998 oznámil, že již žije odděleně. V roce 2000 pak následoval rozvod. Třetím a zatím posledním manželem Moore byl o 15 let mladší herec Ashton Kutcher. Krátce po začátku jejich vztahu v roce 2003 tehdy dvaačtyřicetiletá Demi otěhotněla, avšak po šesti měsících těhotenství potratila.

O dva roky později se vzali a několik let vše vypadalo na ideální svazek. V roce 2011 se však začaly okolo jejich vztahu rojit negativní spekulace, načež v listopadu Demi oznámila své rozhodnutí ukončit manželství s Ashtonem. Rozvod byl oficiálně dokončen v roce 2013.

Od té doby se již znovu nevdala, ale na lásku stále nezanevřela. V létě začala randit se švýcarským kuchařem Danielem Hummem, který je o 13 let mladší než slavná herečka.

Recept na věčnou krásu? Žádný alkohol

Jak už bylo řečeno, vzhledem k tomu, jak Demi Moore na svůj věk vypadá, je zcela přirozené, že se ženy z celého světa pídí po jejích tipech a tricích, které pro udržení mladého zevnějšku používá. Zvlášť když krátce před svými šedesátými narozeninami neměla problém nafotit plavky ze své vlastní kolekce.

„Moje matka mi vždy vštěpovala do hlavy, že ať se děje, co se děje, vždy bych si měla umýt, vyčistit a hydratovat pokožku,“ prozradila herečka jednu ze svých rutin ve videu pro Harper's Bazaar. Dodala také, že pleťovou vodu pro dostatečnou hydrataci nepoužívá pouze na obličej, ale také na krk, hrudník i svá ňadra. Demi rovněž nepodceňuje názor odborníků a pravidelně navštěvuje obličejového specialistu.

Její další tip už směřuje spíš k samotnému životnímu stylu. Podobně jako její matka měla Demi Moore během svého života opakovaně problémy s alkoholem, avšak nikdy se o nich nebála veřejně mluvit. Ve výše zmíněné knize se svěřila, že se jí ještě před padesátkou podařilo definitivně přestat a od té doby již přes deset let alkohol vůbec nepije. „Nechci přijít o jediný moment života, o jeho texturu. I když to znamená cítit… jistou bolest,“ svěřila se v interview o svých problémech s pitím.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.