Nicole Kidman předvedla odvážné šaty jako před dvaceti lety. V 56 letech je stále sexy

Nicole Kidman vypadá i ve svých šestapadesáti letech naprosto skvěle a postavu by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. Americko-australská herečka vyrazila na seriálovou premiéru Expats v černých šatech, které odhalovaly celé záda.

Nicole Kidman byla vždy štíhlá, ale skvělou postavu si udržuje i po padesátce. Oslnivá zrzka vyrazila na newyorskou premiéru nového seriálu Expats ve velmi odvážném modelu. Ačkoliv byly černé šaty vpředu velice elegantní a decentní, jejich záda odhalovala téměř vše. Rozparek byl tak hluboký, že dosahoval až k hereččině pozadí. K tomu Nicole vynesla černý kabát značky Versace a šperky od značky Roberto Coin. Měla na sobě diamantové náušnice, prsten, náramek a hodinky v nemalé hodnotě.

Mohlo by vás zajímat: Nicole Kidman s manželem pod palbou kritiky. Veřejnost je přirovnala k voskovým figurínám

Web Daily Mail upozornil na fakt, že podobné šaty vynesla herečka také v roce 2003. Tehdy to bylo při příležitosti 18. ročníku American Cinematheque. Nutno říct, že v šestatřiceti letech vypadala stejně atraktivně jako dnes. Čtyři roky před šedesátkou je Nicole Kidman ve skvělé formě a na první pohled je zřejmé, že se ve svém těle cítí komfortně a sebevědomě.

Herečka se cítí skvěle

Podle všeho se americko-australská herečka cítí skvěle. „Nicole se cítí více sexy než kdy předtím. Po padesátce ukazuje kůži a její opravdoví fanoušci jí za to tleskají,“ sdělil zdroj blízký herečce britskému deníku. „Nicole ví, co si lidé říkají a bude pokračovat v překonávání hranic, co se výběru oblečení týče. Protože věří, že je důležité, aby ženy byly pyšné na svá těla,“ uvedl dále zdroj. „Nebude se omlouvat za nic, co si vezme na sebe a kritice se směje. Upravuje definici krásy a dokazuje, že vám nemusí být dvacet, abyste byli sexy,“ doplnil zdroj z hereččina okolí pro Daily Mail.

Čtěte také: Nicole Kidman i Cameron Diaz sekly s botoxy. Nebojí se stárnutí. Jak vypadají?

Volbu hereččina outfitu chválili také fanoušci. „Čím je starší, tím ji mám radši,“ napsal jeden uživatel na Facebook. „Krásné šaty, vypadá skvěle,“ napsal další. Herečka se už dříve vyjádřila k některým kritickým komentářům, které v minulosti četla na svou osobu. „Nechci je znát. Přestala bych pak dělat to, co chci,“ prohlásila Kidman v podcastu Something To Talk About. Herečka je vdaná za hudebníka Keitha Urbana, se kterým má dvě děti – dceru Sunday (15) a Faith (13). Z předchozího manželství s Tomem Cruisem má ještě dvě adoptované děti – Bellu a Connora.

Takhle oslavil Tom Cruise šedesátiny:

Sdílejte článek
Štítky móda Nicole Kidman herečka celebrity šaty Hollywood stárnutí

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.