Celebrity

12. listopadu 2023 13:00

Vanesa Havlíková

Nicole Kidman s manželem pod palbou kritiky. Veřejnost je přirovnala k voskovým figurínám

Oscarová herečka Nicole Kidman (56) se se svým manželem, zpěvákem Keithem Urbanem (56), před pár dny zúčastnili slavnostního předávání cen umělců v americkém Nashvillu. Přestože z páru na první pohled vyzařovala láska a štěstí, veřejnost dvojici zahltila spoustou negativních komentářů.

Poté, co se americká herečka Nicole Kidman pět let po rozvodu s Tomem Cruisem (61) podruhé vdala, pokaždé když se s manželem objeví ve společnosti vyzařuje z nich láska. Manželství Nicole a známého australského zpěváka country písniček Keitha Urbana (54) šťastně funguje dodnes a mají z něj dcery Sunday Rose (15) a Faith Margaret (12), přičemž druhou jmenovanou páru odnosila náhradní matka.

Čtěte také: Osudem zkoušená Nicole Kidman: Ke kráse i štěstí mi pomáhají mikrorozhodnutí

Nicole Kidman s manželem to přehnali s botoxem

Dvojice si nyní opět bok po boku vyrazila do společnosti, tentokrát na předávání výročních cen asociace country hudby, ale místo pochvalných komentářů se jim dostalo kritiky. Čtenáři deníku Daily Mail na nich nenechali nit suchou.

„Vypadají jako mimozemšťané z planety Botox,“ překvapil čtenář. „Její tvář nyní vypadá širší než její hruď, což je smutné, protože by byla stále krásnou ženou, kdyby nechala svůj obličej přirozeně stárnout,“ okomentovala vzhled páru další čtenářka. „Pravděpodobně mají stejného chirurga, který na nich dělá stejnou práci,“ shodla se většina.

Přečtěte si: Co je dobré vědět před botoxem? Začínat pozdě je zbytečné a efekt není vidět hned

Co se ale týče zvoleného outfitu, tak tam žádnou výraznou chybu neudělali. Nicole vynesla poněkud odvážné černé šaty s průstřihy, které si ale se svou štíhlou postavou může bezpochyby dovolit. Její partner poté oblékl tmavě zelenou košili, černé společenské kalhoty a celý outfit ještě doplnil o masivní boty v černé barvě, které celkový look trochu pokazily.

Podívejte se, jak vypadala Nicole Kidman před pár lety:

Sdílejte článek
Štítky krása móda Tom Cruise manželé plastika kritika botox vzhled Nicole Kidmanová Keith Urban

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.