Celebrity

30. května 2024 15:28

Šarlota Chmelařová

Brad Pitt je v nemilosti u svých dětí. Dcera Vivienne si smazala jeho příjmení

Exmanželé Angelina Jolie a Brad Pitt vedou od rozvodu válku a ta se bohužel už nějakou dobu dotýká i jejich dětí. Dcera Vivienne si odebrala otcovo příjmení. Většina potomků tak drží spolu s matkou. Připomeňte si zásadní informace týkající se rodiny hvězdného páru.

Angelina Jolie a Brad Pitt se rozešli v roce 2016. Od té doby vedli nepříjemný spor týkající se nejenom jejich společných majetků, jako je třeba vinice ve Francii, ale především také opatrovnictví jejich šesti dětí, z nichž jsou tři biologické a tři adoptivní. Ani jeden z herců se nechtěl k jejich vztahové situaci dlouhou dobu nijak vyjadřovat, nakonec Jolie sdělila, že se rozhodla pro rozvod pro dobro své rodiny.

A jak se zdá, většina dětí stojí za matkou. Dcera Vivienne pracuje jako asistentka Angeliny a podílí se mimo jiné také na produkci její nové divadelní hry na Broadwayi The Outsiders. A právě plakát k novému muzikálu mnohé překvapil. Vivienne je na něm totiž podepsaná pouze jako Vivienne Jolie a vynechala v něm otcovo příjmení.

Mohlo by vás zajímat: Největší skandály Angeliny Jolie. Neměla odvahu se zabít, chtěla zaplatit vrahovi

Podle magazínu People ale není jasné, zda si ho Vivienne nechala vymazat oficiálně, tedy úřední cestou, nebo se jedná o bojkot. K této variantě se přiklání například deník Mirror, podle kterého může tato skutečnost naznačovat, že jsou děti s Bradem Pittem rozhádané.

Další děti se od otce distancují

V loňském listopadu otcovo příjmení nepoužila také dcera Zahara. Ta se přihlásila do sesterstva Mu Pi spolku Alpha Kappa Alpha na univerzitě Spelman College a tehdy se představila jako „Zahara Marley Jolie“, jak můžete vidět na Instagramu časopisu Essence.

Čtěte také: Dcera Angeliny Jolie razantně změnila vizáž, shodila vlasy. Vrací se chlapecká éra?

Ve stejném roce se na veřejnost dostal také drsný vzkaz od dvacetiletého Paxe, který je prostřední z jejich tří adoptivních dětí. „Nikdy nepochopíš, jakou bolest jsi naší rodině způsobil. Takže všechno nejlepší, ty zas*anej hajzle,“ napsal v roce 2020 Pittovi ke Dni otců prostřednictvím sociálních sítí. O rozvod požádala Jolie po incidentu, který se stal na palubě letadla v roce 2016. Tehdy jí měl údajně napadnout opilý Pitt a do rvačky se zapletl i nejstarší Maddox, který se matku rozhodl bránit.

Podívejte se, jak probíhal spor mezi Bradem Pittem vs. Angelinou Jolie:

Sdílejte článek
Štítky Brad Pitt děti celebrity Angelina Jolie rozvod Hollywood Vivienne Jolie-Pitt

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.