Dcera Angeliny Jolie razantně změnila vizáž, shodila vlasy. Vrací se chlapecká éra?

Shiloh Jolie-Pitt je nejstarší biologickou dcerou Angeliny Jolie a Brada Pitta. Ačkoliv ještě před časem oslnila veřejnost krásou dospívající dívky, teď se zdá, že se vrací zpátky do svého klučičího období.

Šestnáctiletá Shiloh se odmalička stylizovala spíše do chlapce. Už od čtyř let se nechávala oslovovat jako „John“. Poprvé o tom mluvil Brad Pitt v roce 2008 v Show Oprah Winfreyové. „Kdykoliv jsme ji oslovili Shiloh, opravovala nás s tím, že je John,“ prozradil tehdy hollywoodský herec.

Ačkoliv se Shiloh narodila jako dívka, už od útlého věku se se stylizovala spíše do chlapecké role. Nejenže se tak oblékala, ale v pouhých třinácti letech chtěla podstoupit změnu pohlaví. To Brad Pitt zatrhl, jelikož byl přesvědčen o tom, že je ještě příliš mladá na to, aby se podrobila hormonální léčbě.

Čtěte také – Bizarní výchova dětí Pitta a Jolie: Z rodiny utíkaly zděšené chůvy

Angelina Jolie tvrdí, že ji Brad Pitt v roce 2016 napadl:

Shiloh překvapila svou ženskostí

Není tomu tak dávno, co veřejnost zaskočilo, když se Shiloh po boku své maminky objevila na filmovém festivalu v Římě jako pravá dáma. Dlouhé vlasy a krásné šaty podtrhovaly její ženskost a krásu, kterou zdědila po svých slavných rodičích. Geny ani jednoho z nich tedy rozhodně nezapře. Na základě toho si většina lidí myslela, že se jednalo pouze o nějaké pubertální období a touhu experimentovat.

Zpátky „na kluka“?

Nyní se zdá, že je vše při starém. Shiloh totiž vyfotili paparazzi společně se sestrou Zaharou (18), jak kráčí po parkovišti u nákupního centra. Obě dívky vypadají vesele a jsou zřejmě uprostřed zajímavé konverzace. Co je však překvapivější, je razantní změna image Shiloh. Ta má na sobě chlapeckou mikinu oversize střihu, kraťasy a vlasy ostříhané na ježka. S dlouhými blonďatými kadeřemi je konec. Uvidíme, jak dalece se ještě mladá Shiloh bude hledat a proměňovat.

Angelina Jolie má s exmanželem Bradem Pittem dohromady šest dětí, z toho tři adoptované a tři počali spolu. V roce 2016 se od něj herečka definitivně odstěhovala a následně prožívali velice obtížný rozvod, soud o děti a následovala jedna žaloba za druhou.

Čtěte také  Brad Pitt se ostře vysmál Angelině Jolie

Sdílejte článek
Štítky Brad Pitt Řím krása Oprah Winfreyová gender herec celebrity změna pohlaví Angelina Jolie změna účesu Angelina Jolieová Brad Pitt Shilon Jolie-Pitt Shiloh Nouvel Jolie-Pitt

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.