Angelina Jolie nezahálí. Fotka s mladým chlapcem rozjela úvahy o novém vztahu

Tyhle dva by si jako pár nepředstavil asi nikdo. Jak ale ukazuje snímek jednoho z fanoušků, rozvedená Angelina Jolie (47) se dost možná po delší době opět vrátila k randění. Na kávu přitom vyrazila s o více než dvě dekády mladší vycházející irskou hereckou hvězdou Paulem Mescalem (26).

Možný vztah odhalila fotka fanynky

Potenciální vztah exmanželky Brada Pitta (59) vyšel najevo tak trochu náhodou, když jedna z Mescalových fanynek pořídila fotku svého idolu v Londýně právě s Angelinou, jak spolu sedí na kávě a zaujatě konverzují. Snímek následně nasdílela na hercovu fanouškovskou stránku na Instagramu.

Je tedy s klidem možné, že zatímco si její bývalý manžel už několik měsíců užívá s o 30 let mladší přítelkyní Ines de Ramon, Angelina si na své vztahové sucho naordinovala podobný „lék“. Dle informací webu Page Six se oscarová herečka byla i se svou šestnáctiletou dcerou Shiloh před tím podívat v divadle Almeida Theatre na hru, v níž právě Mescal vystupuje, načež spolu trojice vyrazila na kávu.

Nový objev Angeliny se zrovna rozešel se snoubenkou

Zmíněný americký web se pokusil kontaktovat manažery obou herců s dotazem na jejich případný vztah, ale nedočkal se žádné odpovědi. Zajímavé ale je, že snímek Mescala s Jolie se na veřejnost dostal doslova jen několik dní poté, co měl rozchodem skončit jeho vztah se snoubenkou a písničkářkou Phoebe Bridgers (28).

Paul Mescal a Angelina Jolie na společné kávě v Londýně:

Na druhou stranu Angelina Jolie v posledních měsících vyrazila se svými dětmi za kulturou hned několikrát. V červenci s dcerou Shiloh zamířila na koncert rockové kapely v Římě, v srpnu zase s čtrnáctiletou Vivienne byla spatřena již podruhé na muzikálu Dear Evan Hansen.

A tak stejně jako je dle fanoušků jednoznačný rozchod Mescala se snoubenkou prozatím spíš nepotvrzenou fámou, budeme si i v případě nového milenci či partnera Angeliny Jolie ještě na bližší informace muset počkat. Je ale jisté, že by si po letech vyčerpávajících soudních bojů s Bradem Pittem o opatrovnictví jejich šestí dětí zasloužila klid a lásku.

Sdílejte článek
Štítky Londýn fotka Instagram rande divadlo Angelina Jolieová randění Paul Mescal

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.