Angelina Jolie nezahálí. Fotka s mladým chlapcem rozjela úvahy o novém vztahu

Tyhle dva by si jako pár nepředstavil asi nikdo. Jak ale ukazuje snímek jednoho z fanoušků, rozvedená Angelina Jolie (47) se dost možná po delší době opět vrátila k randění. Na kávu přitom vyrazila s o více než dvě dekády mladší vycházející irskou hereckou hvězdou Paulem Mescalem (26).

Možný vztah odhalila fotka fanynky

Potenciální vztah exmanželky Brada Pitta (59) vyšel najevo tak trochu náhodou, když jedna z Mescalových fanynek pořídila fotku svého idolu v Londýně právě s Angelinou, jak spolu sedí na kávě a zaujatě konverzují. Snímek následně nasdílela na hercovu fanouškovskou stránku na Instagramu.

Je tedy s klidem možné, že zatímco si její bývalý manžel už několik měsíců užívá s o 30 let mladší přítelkyní Ines de Ramon, Angelina si na své vztahové sucho naordinovala podobný „lék“. Dle informací webu Page Six se oscarová herečka byla i se svou šestnáctiletou dcerou Shiloh před tím podívat v divadle Almeida Theatre na hru, v níž právě Mescal vystupuje, načež spolu trojice vyrazila na kávu.

Nový objev Angeliny se zrovna rozešel se snoubenkou

Zmíněný americký web se pokusil kontaktovat manažery obou herců s dotazem na jejich případný vztah, ale nedočkal se žádné odpovědi. Zajímavé ale je, že snímek Mescala s Jolie se na veřejnost dostal doslova jen několik dní poté, co měl rozchodem skončit jeho vztah se snoubenkou a písničkářkou Phoebe Bridgers (28).

Paul Mescal a Angelina Jolie na společné kávě v Londýně:

Na druhou stranu Angelina Jolie v posledních měsících vyrazila se svými dětmi za kulturou hned několikrát. V červenci s dcerou Shiloh zamířila na koncert rockové kapely v Římě, v srpnu zase s čtrnáctiletou Vivienne byla spatřena již podruhé na muzikálu Dear Evan Hansen.

A tak stejně jako je dle fanoušků jednoznačný rozchod Mescala se snoubenkou prozatím spíš nepotvrzenou fámou, budeme si i v případě nového milenci či partnera Angeliny Jolie ještě na bližší informace muset počkat. Je ale jisté, že by si po letech vyčerpávajících soudních bojů s Bradem Pittem o opatrovnictví jejich šestí dětí zasloužila klid a lásku.

Sdílejte článek
Štítky Londýn fotka Instagram rande divadlo Angelina Jolieová randění Paul Mescal

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.