Kdo je Ines de Ramon? Bradu Pittovi vztah s mladší kráskou svědčí, ukázal svaly

Charismatický krasavec a jeden z nejoblíbenějších herců světa stárne s grácií. Brad Pitt (59) s o 30 let mladší přítelkyní údajně chodí už pár měsíců. Kdo je tajemná Ines de Ramon?

Brad Pitt a Ines de Ramon si v mexickém Cabo užívali pohodový silvestrovský den. Posedávali v bazénu, přičemž de Ramon shodila vrchní díl plavek a herec odhalil vysportovaný hrudník a tetování.

Spor Brada Pitta s Angelinou Jolie je známý a táhne se už od roku 2019:

Zdá se, že Pitt a de Ramon vztah berou vážně, protože za poslední týdny spolu byli spatřeni vícekrát. Podle amerického bulvárního webu People tvoří pár už několik měsíců. Poprvé vyvolali zvěsti o randění v listopadu minulého roku poté, co se zúčastnili koncertu Bono v Los Angeles. Paparazzi je přistihli, jak se drží za ruce. Údajně se na místě společně jako pár také setkali se Cindy Crawford (56) a herci Randem Gerberem (60) a Seanem Pennem (62).

Ines údajně nechyběla ani na nedávné oslavě 59. narozenin jednoho z nejpopulárnějších hollywoodských herců. „Brad v sobotu povečeřel s Ines a přáteli na narozeninové oslavě. Hosté přinesli dárky a skupina se podělila o spoustu italského jídla. Brad dokonce dostal narozeninový dort se svíčkou a skupina mu zazpívala Happy Birthday,“ uvedl pro People zdroj z okolí dvojice.

Ines de Ramon pochází z New Jersey a v roce 2013 absolvovala na Univerzitě v Ženevě bakalářský titul v oboru obchodní administrativa. Mimoto je influencerkou na sociálních sítích a fitness nadšenkyní, proto je možné, že o 30 let starší držitel Oscara Brad Pitt nebude chtít zůstat pozadu a bude se o svůj vzhled o to víc starat.

Od roku 2020 de Ramon vede velkoobchod ve šperkařské společnosti, která má i zákazníky z řad celebrit, včetně modelek Kourtney Kardashian (43) a Hailey Bieber (26). V uplynulém roce se rozešla s manželem, hercem Paulem Wesleym (40), který zazářil v seriálu Upíří deníky. Ještě v pandemii se přitom jejich manželství zdálo být stabilní, dokonce společně adoptovali psa z útulku.

Brad Pitt už randil a žil s mnoha ženami včetně světových hvězd, například s herečkami Juliette Lewis (49), Gwyneth Paltrow (50), Jitkou Pohledek, Jennifer Aniston (53) či Angelinou Jolie (47). S Jennifer Aniston byl ženatý v letech 2000 až 2005, v roce 2014 pak řekl své ano Angelině Jolie. S tou mají šest dětí a od roku 2019 jsou zapleteni do dlouhé rozvodové bitvy.

Sympatie mužů i žen po celém světě, které si slavný herec drží už po několik desetiletí, si získal i díky svému vyjádření o podmínce jejich sňatku. Herec totiž řekl, že si matku svých dětí vezme až poté, co bude legální sňatek homosexuálů. Tímto postojem, ale také finančním darem, podpořil LGBT+ komunitu.

Sdílejte článek
Štítky Brad Pitt vztah herec partnerka Angelina Jolieová Jennifer Anistonová Ines de Ramon

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.