Celebrity

2. února 2023 14:31

Eliška Reiglová

Největší skandály Angeliny Jolie. Neměla odvahu se zabít, chtěla zaplatit vrahovi

Angelina Jolie (47) patří k nejznámějším hollywoodským tvářím. Dnes platí za výbornou herečku, zároveň je matka na plný úvazek a humanitární pracovnice. V minulosti to ale byla rebelka, která si kvůli poněkud pokřivenému pohledu na svět zvládla hned několikrát urvat ostudu. Přešlapů se ale konec konců dopouštěla i v pozdějším věku.

Pro Angelinu Jolie je dnes život pravděpodobně mnohem příjemnější než v minulosti. Vše, co dříve dělala, hodila za hlavu, včetně toho, že měla sebevražedné sklony a inklinovala k drogám, které poprvé vyzkoušela už ve velmi útlém věku. V životě ji provázela řada skandálů, z nichž některé jsou dobře zapamatovatelné. Co všechno na ni vyplavalo a co sama řekla?

Výřečný dealer

V roce 2014 do médií promluvil drogový dealer, který mimo jiné také zveřejnil nahrávku Angeliny Jolie, na které měla být pod vlivem návykových látek. „Když bydlela v New Yorku, prodal jsem jí drogy asi patnáctkrát. Nikdy si jich nekupovala velké množství, vždy jen trochu. Jsem si jistý, že jen šňupala. Pokud vím, tak si nic nepíchala,“ řekl Franklin Meyer, kterého citoval deník Mirror.

„Angie byla mou klientkou několik let. Prodával jsem jí kokain a heroin. Byli jsme také něco jako přátelé, nešlo jen o předávku drog. Vždy jsme si i popovídali, třeba o politice nebo jiném aktuálním dění,“ doplnil dealer.

Kšefty s masovým vrahem

V roce 2017 se Angelina Jolie rozhodla koupit další pozemky v Kambodži, kde jich několik pořídila už o patnáct let dříve. Tentokrát ale její obchod provázely kontroverze, protože kus džungle jí prodal Ta Tith, někdejší velitel Rudých Khmerů, který byl obviněn z toho, že během kambodžské genocidy vyvraždil více než půl milionu lidí.

Podívejte se na fotky dcery Angeliny Jolie, která razantně změnila vizáž a shodila vlasy. Vrací se její chlapecká éra?

Sourozenecký polibek

V roce 2000, kdy bylo Angelině Jolie 24 let, vyhrála Oscara za vedlejší roli ve filmu Narušení. Už na její projev měli lidé rozporuplné reakce. „Jsem v šoku a jsem zamilovaná do svého bratra. Držel mě, řekl mi, že mě miluje a vím, že je za mě šťastný. Jsem mu vděčná,“ řekla tehdy, zatímco její bratr James Haven ji sledoval z publika.

Bratr dělal herečce doprovod i na následnou afterparty, kde došlo k polibku, který nevypadal jako takový, který si sourozenci běžně dávají. V souvislosti s projevem a polibkem začaly kolovat spekulace o incestním vztahu mezi Angelinou a Jamesem, které však herečka označila za přinejmenším patetické.

Krev ve všech formách

O Angelině Jolie se tradovalo, že o svatební noci s Jonnym Lee Millerem se navzájem trochu pořezali a pak jeden druhému pili krev. Tyto spekulace Angelina Jolie nikdy nevyvrátila ani nepotvrdila, ale ke krvi má skutečně zvláštní vztah, jak potvrdilo její další manželství s hercem Billym Bobem Thorntonem.

„Angie jednou přišla domů s takovou domácí sadou na výrobu vlastních medailonků. Takových, kam si lidé běžně dávají fotky svých babiček nebo vlásky svých dětí. Byli jsme hodně od sebe, protože jsme oba natáčeli, takže ji napadlo, že by bylo zajímavé a romantické se trochu říznout do prstu a nosit na sobě krev toho druhého. Podle lidí jsme od té doby byli upíři. Všichni se tvářili, jako bychom na krku nosili půllitrovky krve,“ řekl Billy Bob Thornton magazínu Vanity Fair.

Podivný pokus o sebevraždu

Když se ještě Angelina Jolie smiřovala se slávou, propadla psychickým problémům, protože tíhu Hollywoodu nedokázala zcela unést. Sama přiznala, že se dvakrát pokusila o sebevraždu. Jednou v devatenácti letech svépomocí, podruhé ve dvaadvaceti letech. Tentokrát na to ale šla jinak a její přiznání celé situace šokovalo svět.

„Věděla jsem, že mnoho lidí z mého okolí, hlavně moje máma, by si vyčítalo, že nic neudělali, že tomu nějak nezabránili, kdybych se zabila. Tak mě napadlo, že kdyby mě někdo zabil, tak by si nikdo nemusel nic vyčítat,“ řekla herečka. Najala si proto nájemného vraha, ten ale nechtěl konat hned a dal jí dva měsíce na rozmyšlenou. Angelina si nakonec svou smrt skutečně rozmyslela.

Sdílejte článek
Štítky drogy Kambodža Angelina Jolie Angelina Jolieová Billy Bob Thornton James Haven

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.