Celebrity

23. listopadu 2023 21:58

Šarlota Chmelařová

Děti Jolie a Pitta mají doma drsná pravidla. Zákaz googlování a přísné doučování

Být dítětem slavných rodičů zřejmě nemusí vždy znamenat výhru. Zájem veřejnosti s sebou přináší také určitá úskalí. Co všechno musí dodržovat děti Angeliny Jolie a Brada Pitta?

Herečka Angelina Jolie (48) dlouhodobě podporuje charitu a sama adoptovala také tři děti z chudších částí planety. Pax (19) je z Vietnamu, Zahara (18) z Etiopie a Madoxx (21) z Kambodže. Právě ty později společně s ní adoptoval i její manžel Brad Pitt. Celkem má tento hollywoodský pár šest dětí. Tři z nich jsou jejich biologičtí potomci – dcera Shiloh (17) a dvojčata Vivienne a Knox (14). Ačkoliv navenek nějakou dobu působili jako šťastná rodina, jejich manželství skončilo v roce 2016 hořkým rozvodem.

Mohlo by vás zajímat: Brad Pitt bojuje s bývalkami: Po Angelině ho chce k soudu dostat i Jennifer Aniston

Oba dva razili ve výchově poměrně přísná pravidla. Na jednu stranu se své děti rozhodli chránit před vnějším světem a jeho hrozbami, na stranu druhou k tomu podle některých zvolili až příliš tvrdé praktiky. Děti „Brangeliny“, jak se slavnému páru dříve přezdívalo, podle deníku The Sun musí dodržovat přísná a leckdy až bizarní pravidla.

Tvrdá výchova

Rodiče například chtěli, aby si jejich děti vytvořily vlastní názory nezávisle na tom, co se píše v médiích. A přijali proto určitá opatření. Například nechali na jejich počítačích a telefonech zablokovat vyhledávání jejich jmen na internetu. „Nemůžou si vygooglit jejich mámu a tátu. Nechci, aby si dělaly názory na základě toho, co tvrdí jiní lidé,“ prohlásila herečka. Chtěli tak zabránit tomu, aby jejich děti četly bulvární plátky. „Máme někoho, kdo na to dohlíží. Je to totiž děsivý svět,“ sdělila Jolie pro The Sun. Ačkoliv to pro někoho zní divně, pár trvá na tom, že je to pro jejich dobro a ochranu.

Nějakou dobu se děti také nemohly bavit s nikým jiným kromě rodiny a příbuzných. Shiloh například dlouhou dobu mluvila jen s těmi, kdo ji oslovoval John. Rodina si na výchovu dětí najímala chůvy, které pro ně většinou nepracovaly déle než šest měsíců, aby mezi nimi a dětmi nemohla vzniknout silnější citová vazba. Obvykle jich bylo šest až devět, přičemž se každá starala o jedno dítě.

Čtěte také: Brad Pitt má vážný vztah, poprvé od rozvodu s Angelinou Jolie. Herec září štěstím

Její děti také nechodily do školy, ale studovaly doma. Angelina Jolie totiž nebyla spokojená se vzdělávacím systémem v zemi. „Znepokojuje mě, jak málo jsem toho pochytila ve škole,“ prohlásila herečka. „Dělám si starosti o vzdělání svých dětí. Mají doučování na všechny možné předměty, od několika světových jazyků až po hru na nejrůznější hudební nástroje,“ svěřila se představitelka filmové Lary Croft.

Po rozvodu s Bradem Pittem si Angelina vzala na rok volno, aby se mohla naplno věnovat svým dětem. „Všechno se bude točit kolem dětí. Už přes rok nepracuji, protože mě potřebovaly doma. Všechno se prostě zastavilo,“ řekla Jolie s tím, že svou veškerou pozornost se rozhodla upřít na rodinu. Po rozvodu následovaly tahanice o děti, které byly nakonec svěřeny do péče Jolie. Slavná herečka na svého exmanžela podala žalobu za fyzické násilí. Mezi Bradem Pittem, Madoxxem a Paxem mělo také dojít k několika roztržkám. Jeho syn Pax se o svém otci nevybíravě vyjádřil také na sociálních sítích.

Musí vaše děti dodržovat seznam pravidel?

Brad Pitt vs. Angelina Jolie:

Sdílejte článek
Štítky Brad Pitt děti celebrity Angelina Jolie Shilon Jolie-Pitt Pax Jolie-Pitt Zahara Jolie-Pitt Madoxx Jolie-Pitt Knox Jolie-Pitt Vivianne Jolie-Pitt

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.