Celebrity

15. listopadu 2023 09:03

redakce Prima Ženy

Brad Pitt má vážný vztah, poprvé od rozvodu s Angelinou Jolie. Herec září štěstím

O vztahu slavného herce Brada Pitta (59) s designérkou šperků Ines de Ramon (33) se spekuluje už více než rok. Vše nasvědčovalo tomu, že tvoří oficiální pár. Nyní tuto skutečnost potvrdil zdroj, který je páru blízký.

„Toto je Bradův první pořádný vztah od rozvodu,“ potvrdil zasvěcený zdroj magazínu People. „Představuje Ramon jako svou přítelkyni,“ dodal se slovy, že se páru daří skvěle.

Dvojice se sem tam objeví na některé veřejné akci, na začátku tohoto měsíce například vystoupili na LACMA's Art+Film Gala v Los Angeles, kde herec představil poctu filmaři a častému spolupracovníkovi Davidu Fincherovi.

Na přelomu roku si Pitt a Ramon užili společný výlet do Cabo San Lucas v Mexiku, kde zůstali na Silvestra a následující dny. Jak informoval Daily Mail, na Valentýna pak Brad Pitt Ines de Ramon poslal do kanceláře růžovou kytici a bagetu, jelikož on sám zrovna natáčel v New Yorku. Podle magazínu People spolu také trávili spoustu času během léta.

Kdo je Ines de Ramon?

Ines de Ramon pochází z New Jersey a v roce 2013 získala na Univerzitě Ženeva bakalářský titul v oboru obchodní administrativa. Mimoto je influencerkou na sociálních sítích a fitness nadšenkyní. Od roku 2020 de Ramon vede velkoobchod ve šperkařské společnosti, která má i zákazníky z řad celebrit, včetně modelek Kourtney Kardashian (43) a Hailey Bieber (26). Jejím předchozím partnerem byl necelých pět let herec Paul Wesley (40), který zazářil v seriálu Upíří deníky. Ještě v pandemii se přitom jejich manželství zdálo být stabilní, dokonce společně adoptovali psa z útulku. Nyní ji ale budeme, zdá se, vídat stále častěji po boku milovaného Brada Pitta.

Brad Pitt už randil a žil s mnoha ženami včetně světových hvězd, například s herečkami Juliette Lewis (49), Gwyneth Paltrow (50), Jitkou Pohledek, Jennifer Aniston (53) či Angelinou Jolie (47). S Jennifer Aniston byl ženatý v letech 2000 až 2005, v roce 2014 pak řekl své ano Angelině Jolie. S tou mají šest dětí a od roku 2019 jsou zapleteni do dlouhé rozvodové bitvy.

Podívejte se také na reportáž o rozvodové bitvě Brada Pitta s Angelinou Jolie:

Sdílejte článek
Štítky rozvod Brad Pitt vztah herec Angelina Jolieová Ines de Ramon

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.