Celebrity

22. listopadu 2023 10:30

Tomáš Durčák

Syn Brada Pitta otce nešetřil: Hrozný člověk, který nám ze života udělal peklo

Rozkol mezi hollywoodským hercem Bradem Pittem a jeho exmanželkou Angelinou Jolie je všem dobře známý. Vzájemnou nevraživost však očividně přiživují i jejich děti, přičemž minimálně syn Pax Jolie-Pitt je rozhodně na straně matky. Otce totiž na svém soukromém Instagramu označil za „prvotřídního kre*éna“, kvůli němuž se všichni jeho sourozenci pravidelně třásli strachy.

K postům, které tehdy šestnáctiletý syn Brada Pitta a Angeliny Jolie přidal na svůj soukromý Instagram, se dostal britský MailOnline. Příležitost napsat veřejně svůj názor na otce Pax podle všeho našel na Den otců roku 2020, kdy se rozhodl sdělit, jaké je být synem slavného hollywoodského herce.

„Vše nejlepší ke Dni otců tomuhle prvotřídnímu kre*énovi. Zase a znovu dokazuješ, že jsi hrozný a opovrženíhodný člověk. Ani tě nenapadne projevit ke svým čtyřem nejmladším potomkům jakoukoli empatii, zatímco oni se ve tvé přítomnosti třesou strachy. Nikdy nepochopíš, jakou škodu jsi způsobil mé rodině, protože něčeho takového ani nejsi schopen,“ napsal Pittův syn na svůj Instagram k hercově fotografii, na níž přebírá Oscara.

„Udělal jsi ze života všem mně blízkým osobám konstantní peklo. Můžeš si sobě i celému světu nalhávat, co chceš, ale pravda jednou spatří světlo světa,“ pokračoval Pax a sarkasticky dodal: „Takže vše nejlepší ke Dni otců, ty zas*aná lidská bytosti.“ Jeho slova tehdy neunikla k širší veřejnosti, neboť je zveřejnil na Instagramu viditelném jen pro ty, kteří jej sledují.

Herečka Angelina Jolie Paxe adoptovala ze sirotčince ve Vietnamu v roce 2007. Tehdy mu byly tři roky a skončil zde, neboť se jej jako novorozence vzdala jeho biologická matka, toho času závislá na heroinu. Brad Pitt jej formálně adoptoval o rok později. Posty z jeho soukromého Instagramu novinářům poskytl Insider.

„Je to účet, který používá primárně pro své přátele, zejména ty ze školy. Nikdy tam ale o svých rodičích příliš nemluvil. Tyhle rodinné záležitosti si zpravidla nechává pro sebe, takže tato jeho slova byla dost překvapivá,“ citoval MailOnline svůj zdroj.

Angelina Jolie v roce 2021 v rozhovoru pro časopis Vogue prohlásila, že Pitta opustila „pro dobro“ své rodiny. O rozvod požádala v roce 2016, jen dva roky po svatbě a jen pár dní poté, co mělo dojít ke konfliktu mezi Pittem a starším bratrem Paxe Maddoxem na palubě soukromého letadla. Pitt byl údajně pod vlivem alkoholu a Maddox se během hádky rodičů zastal matky. Celý incident dokonce vyšetřovala policie a krajské oddělení pro ochranu dětí a rodiny v Los Angeles

Jolie zpočátku získala všech šest dětí výhradně do své péče, ale nová dohoda z roku 2021 jim dovolila trávit 50 procent času s Pittem. Toto rozhodnutí však pozbylo platnosti poté, co vyšlo najevo, že soudce, který rozhodnutí v případu učinil, měl se slavným hercem blízké obchodní vztahy. Exmanželé se navíc u soudu stále přou o vlastnictví společné vinice v hodnotě čtvrt miliardy dolarů (5,6 miliardy korun) ve Francii.

Angelina Jolie a Brad Pitt spolu už řadu let vedou soudní bitvy:

Sdílejte článek
Štítky rozvod Brad Pitt alkohol rodina Instagram otec násilí svatba konflikt děti vinice Angelina Jolieová Pax Jolie-Pitt

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.