Celebrity

23. listopadu 2023 12:55

redakce Prima Ženy

Kate Middleton zazářila v červeném. Při vystupování z auta ji zradila sukně

Při příležitosti návštěvy jihokorejského prezidenta Jun Sok-jola a jeho manželky ve Velké Británii oblékla princezna z Walesu červené šaty. A jak už se to stalo mnohým před ní, ani Kate Middleton při vystupování z auta neuhlídala látku, která se vyhrnula nečekaně vysoko. Nutno říct, že si přesto zachovala veškerou eleganci.

Návštěva prezidenta a jeho ženy z Jižní Koreje je ve Velké Británii významnou událostí. Princezna Kate pro jejich přivítání zvolila červený model. Elegantní šaty podle GB News oblékla už v roce 2021 na koncert vánočních koled. Červený plášť, klobouk od Philipa Treacyho, lodičky – vše k sobě dokonale ladilo. Navíc jde o barvu, která jí velmi sluší. Outfit doplnila o safírové náušnice po princezně Dianě.

Při vystupování z auta se však Catherine látka sukně vyhrnula o pořádný kus výš, než zamýšlela. Co u jiných na stupnici „odhalování“ a faux pas znamená sotva tři body z deseti, u princezny může značit klidně devítku. Na odiv ukázala celé své dlouhé nohy, elegantní róba zakryla sotva jen to nejnutnější.

Kate Middleton je pro mnohé vzorem ženské elegance. Nejen díky stylu oblékání, ale i pro její přirozenou krásu, zářivou pleť a zdravé vlasy či štíhlou postavu. Matka tří dětí Kate se snaží ve stravě dodržovat přísun nutričně vyváženého jídla, které jí pomůže dodat energii, potřebné živiny a zasytí. Nedávno například prozradila, co ráda snídá.

Podívejte se také na rozhovor s Gabrielou Peacock, známou nutriční poradkyní královské rodiny:

Sdílejte článek
Štítky Velká Británie Princezna Diana krása móda styl faux pas Catherine, princezna z Walesu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.