Seriály a filmy

6. února 2020 08:46

Zuzana Schneidewind

Superšéf Pohlreich vyráží do akce! Do pekla a zpět ho budou následovat v Mostě

SUPERŠÉF 24 HODIN DO PEKLA A ZPĚT (1) - upoutávka

Další parta „zoufalců“ je tady! V Ristorante Nautico v Mostě potřebují předělat nejen koncept, ale i vzhled restaurace. Na celou akci pod dohledem Superšéfa a jeho týmu mají jeden jediný den. Dívejte se v pondělí 21. prosince ve 22.00 na Primě.

Zvládnout během pouhých 24 hodin proměnu restaurace od kuchyně až po redesign interiéru je úkol takřka ďábelský. Superšéf Zdeněk Pohlreich s týmem specialistů se ale nebojí ničeho.

V pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět se respektovaný Zdeněk Pohlreich vypraví předělat restauraci s námořnickým názvem Ristorante Nautico, volající o pomoc v Mostě.

Jaké bylo natáčení v Mostě? Poslechněte si Zdeňka Pohlreicha:

Na prohlídku podniku s ochutnávkou se Superšéf v Mostě vydává v dokonalém převleku. Pro premiérový díl ho zkušená maskérka proměnila v motorkáře a aby ho obsluha nepoznala ani podle hlasu, vydávat se bude za německého motorkáře a objednávat za něho budou čeští parťáci.

Italská pizza, nebo šourek nemocnýho bernardýna?

V této "ristorante" jsou už podle prvních rozhovorů s majitelkou i kuchaři pyšní na přípravu italské kuchyně. Svojí pizzou jsou si fakt jisti. Zvláštní, že zrovna ta u první zkoušky právě moc neobstála. Maskováný Superšéf sýr, který mu z ní stéká do plnovousu specialitu kuchyně komentuje dost výstižně: "To tady visí jak šourek nemocnýho berdardýna."

Přehrajte si exkluzivní ukázku první ochutnávky:

Superšéf Zdeněk Pohlreich v utajení rozkryje všechny nešvary špatně fungující restaurace. Personál i provozní budou ze záběrů, o kterých nevěděli, že by někdo mohl takto použít, hodně zaskočeni.

Peklo

Přítel majitelky restaurace Petry po zhlédnutí tajně natočeného videa neudrží emoce na uzdě: „Jste líní, jste tady všichni líní. A nejste schopní dělat věci tak, jak mají být.“

A dojde i na peprnější slovník:

Díky nehraným záběrům je Superšéf se svým týmem schopný poradit provozovatelce restaurace, jak zútulnit prostory podniku, vysmýčit a přestavět k plné funkčnosti kuchyni. Dojde i na práci s psychikou všech, kdo v restauraci pracují.

Stane se Ristorante Nautico opravdu nejlepší italskou restaurací v Mostě? Všichni chtějí dát podniku a své práci ještě jednu šanci. K tomu však bude zapotřebí obrovské nasazení všech zúčastněných!

„Pokusím se zachránit všechny ty zoufalce za 24 hodin. V době sociálních médií může podnik za den uspět, nebo ztroskotat, a na nás je, aby to byla ta první varianta. Ovšem pokud je chci zachránit, musím jít do pekla a zpět,“ konstatuje úvodem Superšéf Pohlreich.

Další díl pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět uvidíte v pondělí 21. prosince ve 22.00 na Primě.