Panna – Měsíční horoskop (květen 2022)

Panna květen

Začátkem měsíce bude váš partner pracovat na vašem vztahu a jeho lásce k vám. Bude se snažit vyřešit vše, co je mezi vámi. Přináší to změny. Jednou se ocitne nahoře a jednou dole, ale nevzdá se. Bude se snažit překonat překážky a dojde i k jeho vnitřní proměně. Trpělivost vám přináší přesuny a možné stěhování. Koncem měsíce se dozvíte i nějaké tajemství. Na konci května se vše urychlí a přijde vyřešení problémů a nové začátky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám odvahu přijmout změny.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Partner do vás bude beznadějně zamilovaný už na počátku května a bude se snažit dělat věci tak, aby vám tu lásku dal najevo. Vy ho však budete odmítat, ale osud vám dá najevo, že mu máte dát šanci. Po krátké době se vám oběma splní sen a stanete se opět partnery se vším všudy. Pokud toužíte po dítěti, může se to přihodit. Přicházejí nové zážitky, nová setkávání, která přinášejí jistoty, nové plány, a možná i pojedete na úžasnou dovolenou.

Práce

Hojnost práce vás čeká na počátku měsíce, přijdou změny, které přinesou hádky, ale jsou pro vás i posunem v pracovní oblasti. Je možné, že budete plánovat nějaké cesty, které se zruší. Přijdou změny a budete muset překonat překážky, objeví se i možné přesuny, které nakonec přinesou stabilitu. Změny však budou přicházet i na konci měsíce.

Peníze

Budete se muset zbavit závislosti na financích, protože vás to svazuje.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Kašel. Fialová.

Přečtěte si také