Ryby – Měsíční horoskop (červen 2022)

Ryby červen

V minulosti jste potkali velkou lásku. Byl z toho vztah, možná i dítě, nakonec jste se rozešli. Dlouho jste se z toho vzpamatovávali. Teď máte nový vztah a říkáte si, že vše je za vámi. Jenže osud si myslí něco jiného, a tak se můžou otevřít staré rány, protože se váš bývalý partner znovu ozve. A vás čeká uzavření minulosti a krok s čistým štítem do budoucnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Žiji v hojnosti.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Váhy

S kým budete mít problémy

vodní znamení

Vztahy

Pokud se neuzavře starý vztah, nemůže vzniknout nový, a pokud vznikne, nese si s sebou staré rány. V červnu máte možnost staré rány zahojit, a staré vztahy tak uzavřít. Vyříkat si vše potřebné, nechat odejít bolest, kterou si držíte. Tu možnost vám dá člověk, o kterém si myslíte, že vám nejvíce ublížil. Jen mu to musíte dovolit.

Práce

V práci máte nový projekt a baví vás tolik, že se vám nechce ani odcházet domů. Je potřeba rozlišit mezi časem tráveným v práci a časem, kdy máte odpočívat a věnovat se rodině. Do budoucnosti by vám to mohlo přinést velké problémy. Navíc v práci si budou myslet, že zvládnete naprosto vše, a ještě více vás vytíží.

Peníze

Přijdou odměny a nějaké peníze navíc, tak si koupíte konečně věc, kterou si přejete už od Vánoc.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Játra. Hnědá.

Přečtěte si také