Jací jste řidiči podle horoskopu? Beran rád závodí, Rak se kochá a Lev předvádí

To, jací jsme, se odráží i v našem způsobu řízení auta. Nevěříte? Podívejte se, co o vašem řidičském umění vypovídá vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Beran se na silnici rozhodně nebojí. Rychlosti se neobává a někdy až příliš ochotně přijímá výzvy k závodění od ostatních řidičů. Věrným pomocníkem jeho typického způsobu řízení je klakson. Sešlápnout plyn a všichni z cesty. Pokud bude bourat, rád se pere za svá práva. Naštěstí ve svém spravedlivém boji rychle vychladne. Oblíbená barva jeho vozu je červená.

Býk

Býk miluje luxus a krásu, a to se projevuje i ve výběru jeho vozu. Pokud má peníze, a to každý pořádný Býk má, rád investuje i do drahé čtyřkolky a hrdě se v ní ukazuje. Hledí však, aby se mu investice vyplatila a své auto i pak výhodně prodal. Jezdí tak, aby byl za styl své jízdy obdivován.

Blíženci

Blíženci si každou cestu rozmyslí. Uvažují racionálně a přemýšlejí, jestli se někam vůbec vydat. Chladnou hlavu si zachovávají i při samotné jízdě a na přecpaných či nepřehledných křižovatkách. Trasy volí tak, aby byly co nejefektivnější. Kochání se přírodou, když mají proražený nárazník, není jejich styl. Rozdíl může být ve způsobu řízení mezi ženou a mužem. Ženy Blíženkyně za volantem někdy zazmatkují.

Rak

Rak bude svůj vůz i trasy vybírat pocitově. Ve svém voze se musí cítit dobře a pohodlně. Zásadně volí spolehlivá auta, do kterých nebude muset později příliš investovat. Rád řídí sám a nerad mění své spolujezdce. Žena-Rak bývá spolehlivá a dost opatrná řidička, muži milují veterány.

Lev

Lev má i za volantem potřebu se předvádět, a to nejen typem svého auta, ale i svým stylem řízení. Jako ohnivé znamení může volit až agresivnější způsob jízdy. Nejezdí však špatně a v kritických situacích se umí rychle rozhodovat. Dopravní situaci má vždy pod kontrolou, i když to tak nemusí vypadat. Je to typický řidič frajer s větrem ve vlasech. Ženy Lvice milují kabriolety.

Panna

Panna jako zemské znamení řídí soustředěně a spolehlivě. Je opatrná, pečlivá, svůj vůz má ve vzorném pořádku, včas chodí na technické kontroly a nikdy jí nedojde voda v ostřikovačích. Snaží se jezdit maximálně úsporně, hlídá si útratu za pohonné hmoty. Moc dobře ví, která pumpa v okolí má nejlevnější benzín. Její oblíbená barva vozu je bílá.

Váhy

Váhy milují zelenou a je to i barva jejich vyvoleného auta. Ale to je také jediná jistota, která okolo jejich vozu a způsobu řízení existuje. Svůj automobil vybírají dlouho, pečlivě získávají všechny dostupné informace. Jezdí spíše pomalu a možná se za volantem i tak trochu bojí. Na křižovatkách jednají spíše automaticky. Preferují navigaci a bezpečnou jízdu. Pokud se mají rozhodnout, kterou trasou jet, navigace to za ně vyřeší.

Štír

Štír je vášnivé a sexuální znamení, což se podepíše i při výběru jeho auta a na stylu jízdy. Podle svých maximalistických měřítek bude volit velikost i značku svého vozu. Za volantem musí být po jeho, ale pozor – Štíři jsou skvělí řidiči. Jezdí rychle a bezpečně. Zejména ženy narozené ve znamení Štíra za volantem překvapují rozhodností a přesností. Tyhle ženy umí couvat.

Střelec

Střelec je rozšafný a upovídaný šofér, který sotva sedne za volant, začne o něčem zajímavém rozprávět. V autě je šťastný a štěstí mívá i na cestách a při nehodách. Ochranou ruku nad ním drží jeho vládce dobroděj Jupiter. Někdy díky němu vyvázne skoro zázrakem i z velmi složitých situací.

Kozoroh

Kozoroh je solidní, zodpovědný, ale dynamický řidič. Své auto si vybírá pečlivě a nerad ho pak mění. Vyprovokovat ho k riskantní jízdě je skoro nemožné, vždy si zachovává chladnou hlavu. Jezdí podle předpisů a dodržování rychlosti je pro něj samozřejmostí.

Vodnář

Vodnář je technický typ a podle toho si vybírá i svůj vůz. Jeho auto vždy musí být v něčem zajímavé, musí mít nějakou technickou vychytávku, kterou jiné automobily nemají. Na ceně Vodnáři nezáleží. Je ochotný si koupit luxusní vůz i ojeté auto z autobazaru. Rád auta opravuje nebo upravuje. Ženy Vodnářky mohou být za volantem dost nepředvídatelné.

Ryby

Ryby jsou za volantem neřízené střely. Nikdy se neví, jak jejich jízda dopadne. Ale abychom jim nekřivdili, Ryby jsou překvapivě skvělými řidiči sanitek, policejních aut, ochranek a vězeňských eskort. Touží totiž být řidiči s přednostním právem jízdy. Pozor si ale musí dávat na alkohol za volantem. Ženy Ryby postrádají orientační smysl, navigace je pro ně nutností.

Jaký bude leden podle výkladu karet?

Autor: Helen Stanku a ww.kartarkysvetla.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.