Štír – Měsíční horoskop (květen 2022)

Štír květen

Na začátku května přijde rozhodování týkající se nějakého tajemství a vaší beznaděje. Hned poté vás čeká nový osudový vztah plný lásky a zamilovanosti. V druhé půlce měsíce můžete dostat nabídku na novou práci, jen budete hodně pracovně vytížení. Na konci měsíce se rozejdete se všemi manipulacemi muže, který se vás snaží dostat tam, kam potřebuje. Jiný muž vám přinese naději a radost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem tvůrcem svého osudu.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Blíženci

S kým budete mít problémy

Váhy

Vztahy

Květen pro vás bude měsícem lásky, a to velké lásky. Hned na začátku měsíce vám osud pomůže uzavřít minulost a váš vnitřní boj a přinese vám nové začátky ve vztahu. Můžete se i přestěhovat. Budete pokračovat ve vztahu, ale náhle se objeví někdo jiný a opět přijdou nové začátky a velká přitažlivost. Přijde rychlé a osudové rozhodování a vy budete zamilovaní a možná i na konci měsíce zasnoubení. V každém případě se vztah posune do větší stability.

Práce

Na začátku měsíce budete mít hojnost práce, ale budete na vše sami. Což se záhy změní a někdo vám nabídne novou práci, kde se stanete součástí kolektivu, což vám udělá velkou radost. V druhé půlce měsíce vás čekají hádky a nepříjemnosti týkající se něčeho z minulosti. Na konci měsíce přijde stagnace, ale poté vám osud přinese splnění vašeho snu.

Peníze

V počátku měsíce se objeví nový zdroj peněz a budete z toho mít velkou radost, koncem měsíce vás čekají nějaké překážky.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Zánět v těle. Žlutá.

Přečtěte si také