Astročlánky

22. července 2024 06:30

Sára Částečková

Výklad andělských karet na týden od 22. července 2024: Radujte se a milujte

Energie jsou velmi přátelské a milující. Náhodné setkání s dávnými přáteli umocní krásné pocity a vyvolá dávné vzpomínky na minulost. Nyní můžete uzdravit staré rány a procítit lásku v každé buňce vašeho těla. Co ještě pro tento týden andělské karty vzkazují?

Karta pro tento týden: Šestka vody

Šestky představují stav rovnováhy a harmonie. V tomto duchu se ponesou také následující dny. Probouzí se vzpomínky na dětství, oživují dávná přátelství či lásky, které jsou velkým darem. Nevinnost a hravost jsou klíčovými slovy těchto dnů. Staňte se na malou chvíli dítětem, rozdávejte radost a hravost dál.

Čtěte také: Znamení zvěrokruhu, která milují cestování: Střelci a Vodnáři touží poznat svět

Probuďte v sobě vnitřní dítě a mějte se rádi

Začněte den tím, že si uděláte radost a procítíte ji v srdci. Pokud vás někdo obdaruje, neodmítejte dárek, i kdybyste měli pocit, že ho nepotřebujete. Nikdy nevíte, k čemu se vám bude hodit. Možná zase vy uděláte radost někomu jinému a dar pošlete dál. Je velmi důležité, abyste opustili dávné dětské strachy a posunuli se dál. V duchu se přeneste do svého dětství a obejměte bezbrannou bytost, která zcela důvěřuje rodičům a nejbližším.

Nechte se ovládnout pocitem lásky a hravosti

Pokud kolem sebe budete šířit dobro, lásku a harmonii, velmi příznivě obohatíte nejen svůj život, ale také životy ostatních. Jestliže vám zůstává nedořešená minulost, propusťte ji ze svého života, nyní nastává skvělá doba odložit vše stranou a vrhnout se s plným nasazením za svou láskou, životním cílem či posláním. Pobývejte v blízkosti vody a dovolte si nechat život plynout. Příroda vám dodá sílu a odvahu vyřešit vše potřebné. Koupejte se a dovádějte jako děti, vaše duše to ocení a mysl nebude mít čas přemýšlet nad hloupostmi.

Nový týden je ve znamení radosti a pohybu

Je velmi pravděpodobné, že se budete stěhovat nebo přemisťovat z místa na místo. V pracovní oblasti na vás čekají velmi příznivé dny. Pokud hledáte novou práci, uspějete a získáte své vysněné místo. Jen pozor, abyste nebyli líní a nenechali si příležitost proklouznout mezi prsty. Oblast lásky je zalitá sluncem a štěstím. Všichni, kdo hledají svou spřízněnou duši, se mohou těšit na nesmírně krásné setkání. Milujte, radujte se a přijímejte život s otevřenou náručí.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Horoskop na tento týden:

Sdílejte článek
Štítky vnitřní hlas nebe duchovní bytost výklad karet vnitřní dítě tarotová věštba andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.