Beran – Měsíční horoskop (květen 2022)

Beran květen

Na začátku měsíce budete mít pocit, že jste na vše sami. Některé události budou mít rychlý spád a musíte se s tím vyrovnat. Ve vašem okolí není nikdo, kdo by vám pomohl, a to vás trochu sklíčí. Objeví se kolem vás i závist, která je tam už dlouhodobě, ale tentokrát bude hodně zřetelná. Koncem měsíce dostanete nabídku na novou práci nebo v současné práci přijde nový projekt a vám se uleví. Na konci měsíce začnete řešit překážky spojené s financemi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Mám více lásky, než si myslím.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Rak

S kým budete mít problémy

Ryby

Vztahy

Hned v počátku měsíce budete zavírat oči před všemi problémy. Začnete být unaveni a nebudete chtít nic řešit. Budete se cítit spokojeně a zamilovaně. V něčem navážete na minulost a pustíte se do řešení věcí, které už měly být dávno vyřešené, ale nebyl čas se jimi zabývat. Koncem měsíce se už vztah stabilizuje.

Práce

Kvůli únavě z jarního počasí a toho, že jste v práci v poslední době prožívali hodně stresů, budete tak znaveni, že nebudete chtít nic řešit. Na vše se podíváte z nadhledu, což vám pomůže si spoustu věcí ujasnit. Čeká vás rozhodování. Nakonec se rozhodnete a něco opustíte. Možná se vzdáte posunu, ale to vám přinese opět energii na řešení všech věcí. Nějaký muž vám na konci měsíce nabídne něco nového a osudového.

Peníze

Ztráty, které zažijete v počátcích měsíce, se obrátí a vy se zase budete ze své finanční situace radovat.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Bolest kloubů. Zelená.

Přečtěte si také