Blíženci – Měsíční horoskop (červen 2022)

Blíženci červen

Čeká vás měsíc, kdy budete muset řešit záležitosti kolem rodiny. Nebude to jenom vaše současná rodina, ale i rodina původní nebo blízké příbuzenstvo. Seskupí se mnoho problémů najednou, a protože jste z rodiny nejschopnější, budete nuceni to řešit sami. Pro vás bude nejvýhodnější odstoupit, nechat si vše projít hlavou a pak jednat. Jinak mohou přijít potíže.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jsem spokojená a šťastná.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Ryby

S kým budete mít problémy

Lev

Vztahy

Partner je pro vás obrovská opora a bude tomu tak i v červnu. A věřte, že ho budete potřebovat. I když někdy máte pocit, že musíte zachraňovat vy jeho, tak tentokrát to bude zcela naopak. Rodinných komplikací na vás bude totiž takové množství, že to jeden člověk nezvládne.

Práce

V práci máte novou kolegyni a zpočátku to vypadalo, že si velice rozumíte. Postupem času zjišťujete, že věci jsou jinak, než vypadají. Vaši nadřízení získají informace, o kterých víte, že je nemá nikdo jiný než vy a vaše okolí. Dáte si věci dohromady a dojde vám, že někdo donáší. Nechte si to zatím pro sebe.

Peníze

Peníze vám budou chodit zcela nepravidelně, ale nebude jich nedostatek. Dokonce si koupíte i dovolenou, na kterou se těšíte.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Alergie. Zelená.

Přečtěte si také