Velká věštba na červen pro Blížence: Čeká vás spousta práce i hádky s partnerem

Co čeká Blížence v krásném šestém měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází krásná, ale náročná karta Poustevníka. Ten se potřebuje občas stáhnout z okolního světa, protože mu přijdou únavní lidé, kteří pořád řeší to samé. Musí být sám se sebou, aby našel smysl svého pozemského bytí. Tento měsíc pro vás tedy může být poněkud filozofický, ale zároveň velmi krásný a objevný.

Co říkají mariášové karty?

Z mariášových karet vám hned na začátek června vychází Boží oko, což je nejvíce ochranná karta ze všech. V první dekádě vás čeká nějaká slovní výhra, můžete být s někým ve sporu a pravdu budete mít vy. Nějaké názorové výměny s partnerem ale budou trvat dál, například o tom, kam pojedete na dovolenou nebo jestli zůstanete doma. V tomto období také můžete narazit na nějakou zajímavou knihu.

Druhá dekáda bude poměrně hektická a nebudete vědět, kde vám hlava stojí.

Období třetí dekády byste měli využít k tomu, abyste si udělali pořádek ve svých financích, protože v tomto směru vám bude přát štěstí. Můžete například uzavřít výhodnější pracovní smlouvu nebo získat lepší podmínky u banky.  A když je člověk dobře zabezpečený, tak se i cítí dobře, takže byste si toto období mohli docela hezky užít, třeba na nějaké rodinné oslavě.

Jaké jsou děti narozené ve znamení Blížence?

Malí Blíženci jsou takoví všudybýlci. Potřebují všechno vědět a pokud možno hned. Ve svém pokojíčku mají takový řízený chaos. Většinou si hrají s více hračkami najednou nebo mají rozečteno více knih. A pro rodiče může být těžké je uhlídat.

Vaše runa na červen: Laguz

Laguz je runa intuice. Je jako voda, která se dostane úplně všude. Pokud se jí budete řídit, bezpečně vás provede celým tímto měsícem, a pokud si něco zamanete, pomůže vám toho dosáhnout.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.