Požehnané i prokleté mistrovské číslo jedenáct: Naděluje velký úspěch i krach

Jedno ze tří mistrovských čísel – číslo jedenáct – svým nositelům, ale i událostem, které se pod jeho vlivem staly, nadělilo výjimečnost. Podle numerologie je jedenáctka symbolem velkého požehnání a vnitřní síly, ale také prokletí pádu z výšin.

Mistrovská čísla jsou neobyčejná čísla. Numerologie věří, že se v nich rodí výjimeční lidé, kteří jsou schopní v životě vykonat velké dobro, pokud nesejdou ze své cesty. Je od nich hodně očekáváno, ale bývá jim i hodně naloženo. Jedenáctka je číslo zkoušek a zrady, kterými si v životě lidé narození pod jeho vibrací musejí projít. Snad proto tak často inklinují k nějaké své osobní duchovní cestě.

Nebesa jedenáctkám nadělila velký talent a také od nich mnoho očekává. Vyzbrojila je citlivostí, vnímavostí, velkou intuicí, dokonce i léčitelskými schopnostmi. Podmínkou jejich životního úspěchu je však sladit své zájmy se zájmy druhých.

  • Další mistrovská čísla jsou i čísla 22 a 33:

Umlčený lev symbolizuje jejich vnitřní sílu

Lidé narození jedenáctého jsou rozporuplní, jako kdyby v nich žily dvě odlišné síly, dvě energie, které působí proti sobě. Své pocity neradi sdělují, proto bývají i druhými lidmi nepochopení, a jejich vnitřní rozpory se tak stále prohlubují. Lékem pro ně je nalezení kompromisu, rovnováhy mezi dvěma vnitřními póly, mezi dáváním a braním, mezi osamělostí a družností. Až se dvě síly spojí, dosáhnou klidu a štěstí. Jedenáctky mají k dosažení absolutního štěstí výjimečnou sílu, ne nadarmo se jim říká „umlčený lev“. Měly by se naučit svoji vnitřní lví sílu využívat ve prospěch svůj i druhých – to je jejich mistrovským posláním.

  • Další zajímavá data podle numerologie najdete zde:

Slavní lidé narození pod vibrací čísla jedenáct

Co spojuje slavné lidi, kteří se narodili jedenáctého dne v měsíci? Sledujte jejich životní příběhy a výsledky jejich snažení. Obvykle patří k vizionářům schopnými měnit svět, k velkým umělcům, kteří ostatním lidem ukazují realitu ve zcela novém světle. V životě je často provázejí dva extrémy – velký úspěch a krach. Požehnání i prokletí. Mistrovské číslo jedenáct sice naděluje mimořádné schopnosti, ale také pády do propasti hlubin duše.

Podívejte se na 11 vizionářů, umělců, politiků, cestovatelů nebo vědců, kteří byli nebo jsou schopní měnit svět. Poznejte jejich životní osudy, výsledky jejich usilovné práce a výjimečné intuice a zjistíte, jaké tajemství ukrývá číslo jedenáct.

Salvador Dalí, Jacques Cousteau, Olga Havlová, Giorgio Armani, Jan Palach, Pavel Landovský, Fjodor Michajlovič Dostojevskij, Leonardo DiCaprio, Magda Goebbels, Thomas Alva Edison, Martin Dejdar.

11. září není jediné

I události, které se staly pod mocnou vibrací mistrovského čísla jedenáct, mají v sobě namíchaný kousek osudu tohoto čísla. Je v nich ukrytá touha lidstva dotknout se hvězd, objevovat, tvořit, měnit dějinný tok událostí, ale také varování čísla jedenáct před pádem z výšin.

  • 11. března 2011 došlo v jaderné elektrárně Fukušima ke katastrofě, která se dá srovnat s havárií v ukrajinském Černobylu. Vše začalo nejsilnějším zemětřesením v dějinách Japonska, po kterém následovala obrovská vlna tsunami.
  • 11. dubna 1505 byl položen základní kámen pro baziliku sv. Petra pod patronací papeže Julia II.
  • 11. července 1346 byl český král Karel IV. zvolen králem Svaté říše římské.
  • 11. října 1968 v programu Apollo odstartovalo Apollo 7 s první lidskou posádkou na palubě. Mise, která trvala od 11. do 22. října 1968, prokázala schopnost lodi i posádky dobře fungovat během delšího letu. Příběh jedenáctky v tomto případě pokračuje dobytím Měsíce Apollem 11 v roce 1969.
  • 11. prosince 1949 se v kostele v obci Čihošť během kázání faráře Josefa Toufara několikrát pohnul kříž nad hlavním oltářem. Událost je známá jako tzv. Čihošťský zázrak a v dnešní době je více než ilustrací cesty člověka od mučení ke svatořečení.

Mohlo by vás ještě zajímat:

Zdroj: Autorský článek a numerology.com; zoommagazin.iprima.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.