Astročlánky

10. listopadu 2022 06:11

Jiřina Köppelová

Před námi je výjimečný den s magickým datem 11. 11. Vesmír může plnit vaše přání

Den s datem plným jedniček znamená pro mnohé z nás velkou příležitost. Tak jako se před svátkem svatého Jana (23. 6.) otevírají poklady, nemocní se uzdravují a ve snu můžete spatřit svou osudovou lásku, na svatého Martina (11. 11.) se otevírá kanál mezi vámi a celým vesmírem. „Právě v tento den, se můžete napojit na jeho zdroje,“ tvrdí známá numeroložka a spirituální koučka Monika Ben Thabetová.

Den s magickým datem 11. 11.

„Jedná se o takový budíček, jehož prostřednictvím se otevírá kanál mezi vámi a vesmírem,“ říká o skrytém významu dne s datem 11. 11. numeroložka Monika Ben Thabetová. Prozrazuje, že bychom právě na svatého Martina, tedy 11. listopadu, mohli porozumět tomu, co nám vesmír vzkazuje.

Pokud to okolnosti umožňují, je ideální si během dne najít klidnou chvilku, zastavit veškerou aktivitu a koncentrovat se. Když se pozorně rozhlédnete kolem sebe, můžete odhalit, co je skutečné a co pouhá iluze. Můžete na okamžik vstoupit do jiné dimenze, cestovat v neviditelném světě. Můžete v něm zasít nějaké dlouho upozaďované přání nebo mít vizi. Zkuste také vesmír požádat o pomoc v určité oblasti svého života, kde ji potřebujete, či prostě vnímat, jak neviditelno vstupuje do přítomného okamžiku. Vize nebudou mít podobu mentálních konceptů, ale spíše vzrušujících stavů bytí, v nichž můžete cítit třeba šimraní v žaludku, silnější tlukot srdce nebo mít husí kůži. To je znamením, že využíváte energii mistrovského čísla 11 na maximum. Následně vás naplní hluboké pochopení toho, co je opravdu skutečné, vzkazuje nám všem numeroložka Monika.

Mistrovské číslo jedenáct

Mistrovská čísla jsou neobyčejná čísla. Numerologie věří, že se v nich rodí výjimeční lidé, kteří jsou schopní v životě vykonat velké dobro, pokud nesejdou ze své cesty. Je od nich hodně očekáváno, ale bývá jim i hodně naloženo. Jedenáctka je číslo zkoušek a zrady, kterými si v životě lidé narození pod jeho vibrací musejí projít. Snad proto tak často inklinují k nějaké své osobní duchovní cestě.

Nebesa jedenáctkám nadělila velký talent a také od nich mnoho očekává. Vyzbrojila je citlivostí, vnímavostí, velkou intuicí, dokonce i léčitelskými schopnostmi. Podmínkou jejich životního úspěchu je však sladit své zájmy se zájmy druhých.

  • Další mistrovská čísla jsou i čísla 22 a 33:

  • Monika Ben Thabetová  je spisovatelka, numeroložka a spirituální a korporátní koučka. Narodila v roce 1976 v Brně do smíšené česko-súdánské rodiny. Celoživotně se věnuje numerologii, kterou nejdříve brala jako zábavu, a poté, co pochopila, že lze prostřednictvím této tradiční nauky pomáhat lidem, vytvořila vlastní systém nazvaný „Tajná moc čísel“. O numerologii vydala již tři knihy. V Kanadě „The Secret of Numbers“, v Itálii „Uno, due, tre, parliamo di te!“  a v Česku knihu s názvem „Tajná moc čísel“. Po Evropě i Česku organizuje přednášky a kurzy.

Zdroj: Autorský text numeroložky Moniky Ben Thabetové

Sdílejte článek
Štítky numerologie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.