Býk – Měsíční horoskop (červenec 2022)

Býk červenec

Vztahy jsou někdy problematické a v červenci to bude pro vás ve vztazích hodně náročné. Hlavně váš bývalý partner vám bude dělat naschvály. Odjíždíte na dovolenou a on nemůže pochopit, proč netruchlíte doma tím, že už nejste spolu, ale klidně si odjíždíte bez něho na dovolenou. To se mu líbit nebude. Nenechte se rozhodit a vezměte to jako zprávu o tom, jak jste udělali dobře, že jste ho opustili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Každý den se více směji.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Beran

S kým budete mít problémy

Štír

Vztahy

V nedávné době jste se rozešli s partnerem, ale on se jen tak nevzdává. Stále vás kontaktuje a snaží se vás přesvědčit o tom, že právě on je vaším osudovým partnerem. Vy občas pochybujete, zda jste udělali správně, protože spolu máte děti. Vzpomeňte si na to, co vás ve vztahu trápilo, a hlavně jak se vám ulevilo, když jste tento toxický vztah ukončili. Zničil by vás.

Práce

Děláte práci, která vás nebaví a nenaplňuje. Už jste několikrát chtěli odejít, ale nikdy jste to nedotáhli do konce. Tento měsíc budete mít s vaším šéfem potíže a budete se cítit zraněni a neoprávněně obviněni. Uvědomte si, že realitou je jen vaše nespokojenost vnitřní. Začněte si hledat práci co nejdřív.

Peníze

Finance vám v poslední době scházejí a v červenci tomu nebude jinak. Možná si začnete hledat práci, aby se situace zlepšila.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Reprodukční orgány. Červená.

Přečtěte si také