Velká věštba na červenec pro Býky: Nevěřte všemu, co uslyšíte

Co čeká Býky v prázdninovém sedmém měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází karta Páže pohárů, která vyjadřuje mladistvou energii, ale zároveň také lehkovážnost. Proto si užívejte, ale nevěřte všemu, co se k vám donese.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem července budete řešit pracovní záležitosti. Buď budete muset něco dodělat nebo může přijít nějaká zajímavá nabídka. Zároveň budete velmi rozumně nakládat s penězi, takže když někam vyrazíte, zase tolik vás to stát nebude. Budete se potkávat s někým, na kom vám záleží. A radost vám v tomto období ponesou starší lidé.

Ve druhé dekádě vás může něco trochu přibrzdit, možná něco nepůjde tak, jak byste chtěli, ale nic s tím neuděláte. Zase se vám ale  díky tomu otevřou nějaké nové možnosti a vy je využijete ve svém soukromém životě. Uvidíte se s někým příjemným, na kom vám záleží. Zužitkujete také zprávy týkající se vaší práce a možná je dokážete časem i zpeněžit.

Během třetí dekády vyděláte peníze a možná budete dělat i nějaké zásoby na pozdější dobu. Rozhodně byste neměli mít hluboko do kapsy.

Magie na dovolenou pro Býky

Červenec je dobou dovolených a nebude vůbec od věci chránit během té doby své obydlí před zloději. Připravte si kadidelnici nebo vezměte starý hrnec, vysypte ho pískem nebo solí, použijte uhlík do vodní dýmky a na ten položte sušenou kopřivu, sušený strouhaný křen a můžete přidat ještě černé koření. Tím vším to nechte doma pěkně vyudit. A kdybyste se chtěli ještě pojistit proti nenávisti, přidejte i březovou kůru a šalvěj.

Vaše runa na červenec: Algiz

Algiz je ochranná runa, díky které se nemusíte ničeho bát. Když se pro něco rozhodnete, měli byste za tím jít a nekoukat se na to, co tomu říkají ostatní.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.