Denní horoskop BERANA na 1. 8. 2022

Beran 1. 8. 2022

Berani, teď není čas na to, abyste se chovali jako kůl v plotě. Nebuďte slabým článkem řetězu. Energie tohoto dne je „vstát a jít“. Buď tedy veďte, následujte, nebo jděte z cesty. Neexistují žádné výmluvy, proč ustupovat. Až příležitost zaklepe na dveře, musíte být připraveni a mít sbalené kufry. Vaše emoce by vás mohly zavést na nové a nečekané cesty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy počítáte kuřata, ještě než se vylíhnou, a jindy se při počítání otevírá více možností, než je možné zvládnout najednou. Dnes si však musíte být vědomi možnosti změny, která může být v situaci, které čelíte, značná. Možná si myslíte, že víte, jak se bude něco vyvíjet, ale víte to doopravdy?

Práce

Někdo na pracovišti se s vámi dnes pravděpodobně pohádá. Jeho nebo její jednání je velmi nezralé. Zůstaňte pevní ve svém postoji, aniž byste se uchylovali k dětinské taktice. Nechť je vaše pevná a důvěryhodná povaha příkladem pro ostatní.

Peníze

Aspekty tohoto týdne by mohly zničit vaše snahy o komunikaci. Šance, že své myšlenky nevyřknete, je velká, proto si nepouštějte pusu na špacír, aniž byste si to předem promysleli. Způsob, jakým v současnosti vyděláváte peníze, se mění. Abyste dosáhli nejlepších výsledků, jděte s proudem.

Zdraví

Začínáte si více všímat svého těla – možná trávíte více času před zrcadlem v koupelně a kriticky analyzujete svou pleť nebo stojíte na váze a hrajete si s čísly. To není zrovna nejzdravější způsob trávení času, ale děláme to všichni. Pití velkého množství vody vám pomůže zaměřit se na své tělo pozitivním způsobem a vyloučit toxiny.

Přečtěte si také