Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 10. 11. 2022

Blíženci 10. 11. 2022

Můžete uspořádat setkání skupiny nebo jinou společenskou akci. Vaši hosté mohou být umělecky nebo duchovně založení. Večer by měl být společensky úspěšný a inspirativní. Než přijdou, ujistěte se, že je vše na svém místě a funguje, od žárovek po kuchyňské vybavení. Nechcete, aby drobné poruchy zhatily celý večer.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste si s partnerem (současným nebo budoucím) vědomi, že se mezi vámi hromadí zášť, je to vhodný den, abyste si to vyříkali a problém jednou provždy vyřešili. Věci se mezi vámi oběma míchají, a to záměrně. Využijte této příležitosti k tomu, abyste si vyříkali své názory a podělili se o své pocity, i když jsou trochu přehnané.

Práce

Sráží vás pocit stagnace. Možná máte pocit, že se točíte v kole. Dnešek je dnem, kdy se z této obtížné situace můžete dostat. Pohybujte se s důvěrou a přijměte pravdu o situaci. Obraťte se pro odpovědi dovnitř.

Peníze

Nyní máte harmonický aspekt, který ovlivňuje vaše zaměstnání a zdraví. Je důležité být vstřícní v obchodní komunikaci. Obcházení kolem horké kaše vám nepřinese povýšení ani výplatu. Zároveň zůstaňte diplomatičtí a vyvarujte se ostrých a náročných požadavků. Vše je o rovnováze.

Zdraví

Vaše obvyklá uzemněnost a vyrovnanost je záchranou v dobách neklidných vod a když se objeví náročný aspekt, je čas držet se toho, co vám dává pocit jistoty, a nepolevit! Pokud cítíte konflikt se svými blízkými nebo šéfem, dopřejte si izolaci a odstup. Uchovejte si své pocity blízko u srdce a projděte tímto obtížným obdobím se sebedůvěrou, kterou vám může dát pevný zdravotní režim. Věnujte pozornost svému tělu.

Přečtěte si také