Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 13. 6. 2023

Blíženci 13. 6. 2023

Blíženci, vaše sny jsou víc než jen náhodné vzplanutí neuronů. Mohou naznačovat nevyřešené problémy, stres, hluboké touhy a ztracené vzpomínky. Mohou být užitečné pro pochopení sebe sama a řešení problémů. Pokud si povedete snový deník, získáte přístup k síle svého podvědomí a ke všemu, co se z něj můžete naučit. Prozkoumejte své nedávné sny. Zjistěte, zda v nich není něco, co byste si měli uvědomit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ať už děláte cokoli, nemůžete zůstat doma a nic nedělat – ne s dnešní planetární energií. Rozhodně si musíte obléct své nejlepší šaty a vyrazit ven, i kdyby to mělo být jen na chvíli. Pokud jste schopni se stýkat s ostatními, zaručeně si užijete spoustu zábavy. Nevyhnutelně se také setkáte s dalšími lidmi, kteří stejně jako vy rádi donekonečna hovoří o všech tajemstvích a záhadách vesmíru.

Práce

Dnešní energie působí ve váš prospěch. Úspěch, na který jste čekali, je na dosah ruky. Klíčem k němu je kritičtější pohled na vlastní práci. Nebojte se zhušťovat a konsolidovat. Výsledky budou fenomenální.

Peníze

Tento týden se týká někoho z vašich vztahů, kdo vás nyní pravděpodobně svádí na scestí nebo vás natolik odvádí od vašich pracovních a finančních cílů, že je těžké vrátit se zpět na správnou cestu. Nemůžete za to, že jste neodolatelní, ale uprostřed týdne můžete využít energii z vesmíru. Vaši pozornost je třeba zaměřit na vyřešení starých dluhů.

Zdraví

Je přirozené, že chcete udělat správnou věc. Není však vždy snadné poznat, co je správné. Dnešní planetární energie vám umožní prozkoumat, co je pro vás správné. Je na vás, abyste si stanovili hranice toho, co jíte; zde je několik pokynů, které vám pomohou: Kosterní systém a kůži, stejně jako vlasy, zuby, nehty, vnitřní ucho a kolena podporuje mořská zelenina bohatá na živiny, například řasy. Zkuste se seznámit se specifiky zdravé stravy, může to být i zábava!

Přečtěte si také