Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 14. 4. 2023

Blíženci 14. 4. 2023

Blíženci, nebuďte překvapeni, pokud dnes dostanete náhlou výhru. Může přijít v podobě peněz. Pravděpodobnější je, že to bude nějaká příležitost. Možná vám obchodní partner navrhne, abyste se věnovali lukrativnější oblasti. Možná se rozhodnete podnikat sami na sebe. Ať už je to cokoli, určitě uspějete. Z obchodního i tvůrčího hlediska je pro vás toto období velmi příznivé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že změna a transformace jsou v současné astrální konfiguraci na denním pořádku. Když jste se původně zapletli, možná jste o sobě navzájem věřili určitým věcem, ale postupem času jste se oba změnili. Možná je na místě podívat se, jak se oba díváte na svou společnou budoucnost a v čem je třeba nechat jeden druhému více svobody při zkoumání různých pravd.

Práce

Trend, který se v posledních dvou týdnech rozvíjel, vyvrcholí během vašeho pracovního dne. Budou létat jiskry a výsledná scéna nemusí být příliš pěkná. Připravte se na intenzivní konfrontaci s mnoha různými lidmi.

Peníze

Tento týden se zaměříme na vztahy a na to, jak vám mohou pomoci dosáhnout vašich cílů. Jde o to, jak se posunout na vyšší úroveň, ať už s přáteli založíte běžecký klub, abyste shodili pár kilo, nebo využijete sílu známých při navazování kontaktů. Důraz je kladen na učení se novým jazykům a studium cizích kultur, které vám pomohou přenést vaše podnikání do celého světa.

Zdraví

Možná jste v těchto dnech plní naděje a dobrých úmyslů. Je to pocit, který si užíváte, a přesto můžete cítit stín, který není tak růžový. Otázkou je, nakolik dokážete své naděje a touhy uvést do reality – nakolik jste schopni své sny skutečně žít. Musíte se uzemnit prostřednictvím fyzického cvičení a dát svému tělu možnost vyjádřit naději a radost způsobem, který zná: prostřednictvím dobrého zdraví.

Přečtěte si také