Celebrity

26. dubna 2024 09:40

Kisa Císařová

První slova Bereniky Kohoutové o druhém miminku: Vždycky jsem věděla, že chci další dítě

Berenika Kohoutová o druhém těhotenství

O radostnou zprávu, že se zanedlouho stane dvojnásobnou maminkou, se Berenika Kohoutová (33) podělila prostřednictvím svého nejnovějšího videoklipu, ve kterém ukázala obnažené rostoucí bříško. Před pár týdny si tehdy už těhotná herečka popovídala s webem Prima Ženy, a sourozenec pro dceru Lolu (4) byl jedním z témat rozhovoru. Co o druhém dítěti herečka prozradila?

„Několikrát jsem se ptala některých svých kamarádek a kolegyň, které mají jedno dítě, jestli chtějí mít druhé. Odpověděly mi, že ne. A to mi přišlo úplně úžasné v tom, že to vědí. Nemusejí totiž řešit taková ta obligátní, kdy, jak, co budu muset obětovat, co už nebudu moct dělat. Chtějí se věnovat naplno jednomu dítěti, vědí to a mají jasno. To mě docela fascinovalo,“ svěřila se moderátorce Kise Císařové Berenika Kohoutová, která to ovšem má a vždy měla úplně jinak.

Více než jedno dítě

„Tohle já jsem nikdy neměla. Vždycky jsem věděla, že chci druhé dítě, třetí...a další nevím. Ale zkrátka víc dětí,“ prozradila s úsměvem herečka, již diváci Primy znají také jako obětavou maminku z humorného i poetického seriálu Hořký svět. I tak si ale máma čtyřleté dcery Loly kladla ohledně dvojnásobného mateřství řadu otázek. „Potom je ale opravdu těžké řešit, jak daleko od prvního dítěte by to mělo být. Jestli už to není moc, nebo aby to naopak nebylo málo a člověk se z toho nebláznil,“ přiznala Berenika jistá dilemata, která musela sama v sobě i společně s partnerem Kryštofem Kubínem vyřešit, než dceři Lole zadělali na sourozence. „Zkrátka vždy jsem to věděla a chtěla více dětí,“ prozradila Berenika Kohoutová, která už v tu chvíli nosila pod srdcem svého druhého potomka.

Maminčina pýcha jménem Lola

S tím, jestli čeká druhou holčičku anebo Lolu doplní chlapeček, se herečka zatím nesvěřila. My v redakci jí samozřejmě přejeme poklidné těhotenství a zdravé miminko. Pokud vás zajímá, jakou narozeninovou oslavu Berenika Kohoutová připravila dceři k jejím letošním čtvrtým narozeninám, podívejte se na video v úvodu článku. Dozvíte se v něm i to, čím dělá Lola mamince radost, jaké maminčiny vlastnosti zdědila a co má podle Bereniky naopak po svém tatínkovi. Na Bereniku Kohoutovou se můžete rovněž už brzy těšit také v pořadu Inkognito, kam dorazila jako VIP host.

Berenika Kohoutová promluvila o své mamince, spisovatelce Ireně Obermannové:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.