Oblíbený pořad Inkognito se vrací na televizi Prima, přivítá zajímavé VIP hosty

Podzimní sezóna na Primě

Myslíte si, že znáte většinu profesí, kterými se lze živit? Pořad Inkognito vás zcela jistě překvapí a občas budete nevěřícně zírat, čím vším je možné si vydělávat. Na celém světě totiž existuje přibližně padesát tisíc profesí. V premiérových dílech bude hádat nejrůznější povolání stará dobrá parta, tedy Jakub Prachař, Ondřej Gregor Brzobohatý, Petra Nesvačilová, Miloš Pokorný, Daniela Písařovicová, Adéla Gondíková, Petr Švancara, Andrea Bezděková nebo Richard Genzer.

Premiérové díly Inkognita přivítají i tentokrát řadu VIP hostů, a to například Báru Basikovou, Jitku Čvančarovou, Láďu Hrušku a mnoho dalších. Mezi profesemi, které se budou hádat, je učitel v mateřské škole, lešenář, krajinná ekoložka nebo třeba vedoucí prodejny. Moderátorem pořadu je pak osvědčený Libor Bouček.

Sestavu stálých panelistů – Jakuba Prachaře a Ondřeje Brzobohatého – i nadále budou doprovázet Petra Nesvačilová, Daniela Písařovicová, Adéla Gondíková, Richard Genzer, Miloš Pokorný, Andrea Bezděková nebo Petr Švancara. Kromě setkání s lidmi, kteří s neobyčejnou vášní vykonávají svou profesi, budou každý týden pátrat i po identitě známých tváří, které často na obrazovkách neuvidíte.

Inkognito pokračuje na Primě už 31. srpna.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.