Šokující přiznání hvězd zábavné show. Prachař má dělohu, Bouček se svazuje u jídla

Richard Genzer přiznal, že byl dlouho kojený

Stalo se pravidlem, že se hvězdy v oblíbené zábavné show natolik soustředí na poznávání profesí hostů, že při tom často zapomenou, co říkají. Ondřej Brzobohatý (40), Jakub Prachař (39,) Libor Bouček (42) nebo Richard Genzer (56) tak učinili už nejedno šokující přiznání. Připomeňte si je v extra střizích.

S jedním z nezábavnějších přiznání přišel nedávno Ondřej Brzobohatý. Ten se v zápalu hry nechal slyšet, že prošel operací, při které mu lékaři změnili pohlaví. Údajně se narodil jako Andrejka, tatínek si ale přál syna. „Nakonec jsem takhle šťastná,“ zakončil svůj životní příběh Brzobohatý a rozesmál jím celé studio.

Nevydařená operace Jakuba Prachaře

Se svou zkušeností se připojil i Jakub Prachař (39), který se pro změnu přiznal k nezdařené operaci. „Nechal jsem si to vrátit zpátky, protože to vypadalo tragicky. Vůbec jsem se na to nechtěl dívat,“ prohlásil herec. „Vrátili mi zpátky to původní, ale ušili mi to o půl metru větší,“ pochlubil se Prachař a dodal, že doktorovi se líbila jeho máma, a tak mu chtěl dopřát. Jenže takové nádobíčko přináší i komplikace. „Když si jdu zaplavat, mám úplně prohnutou páteř,“ postěžoval si v pořadu Inkognito Jakub. Více o potížích s operací Jakuba Prachaře se dozvíte v další ukázce:

Genzer si užíval kojení do šesti let

Další VIP host pořadu Inkognito – tenistka Barbora Strýcová, která je momentálně na mateřské dovolené a má zmrazené místo v tenisovém žebříčku, zase probudila vzpomínky na dětství v Richardu Genzerovi. „Kdyby moje máma hrála tenis, zruší jí to taky, protože mě kojila do šesti let. My jsme totiž neměli na jídlo,“ reagoval na situaci Báry Richard Genzer. Překvapení publika však záhy vystřídal šok. „Já jezdím za mámou na návštěvu doteď. Jen tak na chuť, na kafíčko v neděli,“ doplnil kolegu Prachař.

Kdo holduje svazování u sushi?

K nezapomenutelným se jistě zapíše také přiznání Jakuba Prachaře s Liborem Boučkem (42) ke zvláštním praktikám, které provádějí během konzumace sushi. Po hostovi, jehož obživou je právě výroba sushi, svěřili pánové publiku zajímavé informace: „Nejdřív si dám sushi a pak se nechám přivázat za nohu,“ přiznal s kamennou tváří Prachař. „Já to takhle dělám. Vždy po sushi dostanu chuť na svazování. Vůbec nechápu, že to někdo dělá jinak. Hlavně ten postup neprohodit,“ doplnil ještě, čímž nahrál na reakci průvodci show Liboru Boučkovi. „Já sushi konzumuji už svázaný,“ konstatoval Bouček. „To ti ale musí čouhat aspoň dva prstíky,“ zamyslel se Prachař. Jen se na ně podívejte:

Jak Jakub Prachař k děloze přišel

Jakub Prachař se zasloužil i o další velké překvapení, když odhalil, že se v něm klube děloha. Při tipování profese hosta Miloš Pokorný (58) odhadoval gynekoložku. Petra Nesvačilová (37), která vloni porodila dceru Jasmínu Rikku, hned prohlásila, že specialistku nepotřebuje, protože nedávno na kontrole byla. V tu chvíli se chopil slova Jakub Prachař. „Já jsem dlouho nebyl. Jak ale na mě Petra hodila ženskou energii, hned hned jsem zacítil píchnutí v podbřišku. Myslím si tedy, že se mi tam klube děloha,“ prohlásil herec.