Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 16. 4. 2023

Blíženci 16. 4. 2023

Blíženci, nečekaná událost může způsobit, že se dnes dočasně odloučíte od svého partnera. Mohl by vás trápit zmatek ohledně této události a role vašeho partnera v ní. Možná budete pochybovat o jeho či jejích motivech. V takovém případě by bylo nejlepší si promluvit a vyjasnit si veškerá podezření. Nechat takové myšlenky ležet byť jen krátkou dobu může ve vztahu vyvolat problémy. Řešte situaci hned.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že se den může trochu zkomplikovat, když se vaše drahá polovička rozhodne začít mluvit o pocitech. Dnešní vyrovnání znamená, že problémem není o nich mluvit, ale to, že pak možná budete muset sami začít odhalovat několik domácích pravd. Nic z toho vám nezpůsobí žádné skutečné potíže, jen se tomuto tématu raději úplně vyhněte.

Práce

Vaše mysl je jasná a bystrá, ale čas od času se ztratíte ve světě snů a nemůžete najít cestu zpět do reality. Netlačte na sebe, abyste v této době sestoupili do reality. Místo toho byste měli tento čas využít ke snění.

Peníze

Tento týden se zaměříme na vztahy a na to, jak vám mohou pomoci dosáhnout vašich cílů. Jde o to, jak se posunout na vyšší úroveň, ať už s přáteli založíte běžecký klub, abyste shodili pár kilo, nebo využijete sílu známých při navazování kontaktů. Důraz je kladen na učení se novým jazykům a studium cizích kultur, které vám pomohou přenést vaše podnikání do celého světa.

Zdraví

Když se vám obvyklé jídlo s velkým množstvím salátu a pravidelný pohyb zdají nudné a předvídatelné, připravte si nebo objednejte opravdu těžkou večeři. Věnujte pozornost tomu, jak se cítíte druhý den ráno, a zeptejte se sami sebe, které stravě dáváte přednost. Možná to ani nebudete muset dělat, protože můžete předvídat, jaká bude odpověď. Své dekadentní choutky musíme vždy brát vážně, jinak se připravíme o možnost použít svůj lepší úsudek.

Přečtěte si také