Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 17. 2. 2023

Blíženci 17. 2. 2023

Blíženci, dnes se cítíte obzvlášť psychicky a mysticky naladěni. Možná si o těchto věcech budete chtít přečíst nebo se zúčastnit přednášky či semináře někoho z oboru. Přichází k vám telepatická komunikace. Nebuďte překvapeni, když si během dne nejednou s někým jiným řeknete totéž ve stejnou dobu. Můžete také zažít silné spříznění s lidmi z minulosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce může vyvolat určité napětí, protože vy a váš milostný zájem si můžete myslet, že máte stejný program, ale ve skutečnosti máte dva odlišné. Je třeba vyjasnění, ale také trocha otevřenosti a nadšení. Zdá se, jako byste byli oba pevně rozhodnuti pro určité výsledky a odmítali ustoupit. Pokud si dokážete vzájemně pomáhat, a ne si překážet, bude vše v pořádku.

Práce

Budete muset přeřadit na jinou rychlost, abyste mohli pracovat s energií, a ne proti ní. Dnes začíná čtyřtýdenní fáze, ve které je důležité, abyste byli opatrnější a zdrženlivější. Čas riskantních kroků a bezohledného opouštění je prozatím pryč.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení využívání okolností, které se vám v pracovním životě naskytnou. Máte štěstí, takže možná zjistíte, že máte šanci zapůsobit na někoho, kdo má moc rozhodovat o financích. Ta pozitivně ovlivní váš další život, takže se snažte vynaložit co největší úsilí. Můžete se naučit důležité osobní a finanční životní lekce. Jejich začlenění do každodenní existence vás posílí.

Zdraví

Dnešní tranzit vás činí náchylnými k nedorozumění. Neznamená to, že musíte mít zavřená ústa, ale prospěje vám, když budete přemýšlet, než promluvíte. Cvičení je skvělý způsob, jak zpomalit mysl a zároveň pečovat o tělo. Dlouhý běh otevřeným prostorem vám může poskytnout to, co potřebujete, abyste se dorozuměli: jasnou mysl, jistotu cíle a nejlepší úmysly. Pijte hodně vody, abyste vyplavovali nepříjemné toxiny!

Přečtěte si také