Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 2. 2. 2023

Blíženci 2. 2. 2023

Blíženci, zajímají vás abstraktní formy umění? Dnes vás mohou neodolatelně přitahovat, ať už jde o verše, abstraktní malbu nebo hudbu New Age. Mohli byste si vyzkoušet, jaká disciplína umění vás nejvíce oslovuje. Pokud ne, navštivte koncert, projděte se uměleckou galerií nebo zajděte na čtení poezie. Ať už uděláte cokoli, užijte si den!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná by bylo nejlepší, kdybyste dnes vyšli ven a strávili nějaký čas sami. Oběma vám prospěje čas na přemýšlení a reflexi toho, co se v poslední době stalo a co to pro vás oba znamená. Pokud se vydáte na klidné místo v přírodním prostředí nebo se vydáte do nějakého druhu ústraní, může to přinést skutečné vyjasnění a naději. Bude to opravdu stát za to.

Práce

Přijdou k vám nepříliš příznivé finanční zprávy. Na druhou stranu máte šanci tyto zprávy zvrátit a využít je ve svůj prospěch. Podstatné je, že musíte pracovat s myšlenkami, a ne proti nim.

Peníze

Tento týden jste nadšeni. Hodně se měníte. Vše je pro vás nyní o potěšení, kráse a tvořivosti, protože přemýšlíte o tom, jak se vkládáte do světa. Přemýšlejte o tom, jak se oblékat do práce, kterou chcete, a ne do té, kterou máte. Aspekty ovlivňují váš sektor společenských vztahů a politiky. Nyní je velmi důležité udělat správný dojem, abyste mohli časem rozšířit své možnosti vydělávání peněz.

Zdraví

Vzhledem k současné astrální konfiguraci už možná cítíte, že se něco chystá. Zaměřte se na udržení optimálního zdraví. Snažte se více jíst doma než venku. Je to lepší způsob, jak si udržet zdraví – při jídle z restaurace pravděpodobně jíte více omáček a věcí (pečivo), které byste při přípravě jídla doma nejedli. A když si jídlo připravujete sami, lépe si uvědomujete, jak váš trávicí systém reaguje na látky, které jíte.

Přečtěte si také