Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 2. 4. 2023

Blíženci 2. 4. 2023

Blíženci, dnes se můžete cítit trochu rozladěně. Možná jste si včera večer dopřáli příliš mnoho. V poledne by vás však mohly povzbudit zajímavé telefonáty, možná dobré zprávy od přátel nebo kolegů. Určitě je naznačena změna vašeho finančního stavu a z toho plynoucí zvýšení vašeho sebevědomí. V nadcházejících měsících to pro vás vypadá báječně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když se vám možná podařilo udržet určitý vztah skutečně platonický, po dnešku už se vám v tomto duchu pokračovat nemusí vést. Konjunkce planet naznačuje, že ačkoli někdo možná hrál hru tak, jak byste si přáli, nyní si přeje, aby pravidla zahrnovala více vášně a citu. Pokud vás to znervózňuje, měli byste si raději rychle najít únikovou cestu.

Práce

Nalaďte se na sebe jako na člověka, jako na své pravé já, místo toho, abyste se drželi obrazu sebe jako zaměstnance nebo zaměstnavatele. Pusťte tyto role z hlavy a užívejte si svůj den. I když dnes musíte být v práci, snažte se navázat vztah s lidmi jako sami se sebou.

Peníze

Ve vaší domácnosti jsou problémy, za které byste nejraději utráceli. Od touhy po větším prostoru až po zapojení se do vylepšení je zásadní předem určit, co si můžete dovolit. Budete se chtít bavit a udělat dojem na ty, se kterými obchodujete. Nemějte obavy. Vše přijde v pravý čas. Nejprve odveďte práci a pak sklízejte ovoce.

Zdraví

Právě teď prožíváte příjemné období poznání, protože vesmírné klima vyostřuje všechny vaše smysly. Pod vlivem této zvláštní energie se zdokonaluje vaše intuice a můžete začít přijímat zprávy na paranormální úrovni. Nezapomínejte se starat nejen o konání dobra ve světě, ale věnujte pozornost také vlastnímu blahu. Musíte naslouchat svému tělu a přijímat příkazy od svého vyššího já.

Přečtěte si také