Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 20. 2. 2023

Blíženci 20. 2. 2023

Blíženci, příliš mnoho duševního nebo fyzického cvičení by vás dnes mohlo přivést k pocitu vyhoření. Mohli byste být výrazně pomalejší než obvykle a vaše okolí by mohlo být překvapeno, že se vám, obvykle velmi energickým, zdá, že se pohybujete jako hlemýžď. Věnujte co nejvíce času odpočinku, protože budete potřebovat obnovit svou výdrž. Pokud musíte pracovat, soustřeďte se na rutinní úkoly vyžadující jen velmi malé vědomé úsilí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská atmosféra s sebou přináší odhodlání odvážně se vydat tam, kde jste ještě nikdy nebyli, pokud jde o určitou romantickou nabídku. Jediným problémem je, že musíte také zpřetrhat vazby s jistým minulým sdružením, s nímž jste byli nerozlučně spjati. Vaším úkolem je dnes toho dosáhnout, abyste mohli jít se svobodným svědomím dál.

Práce

Probíhající spor s někým, s kým pracujete, se bude stupňovat. Ostatní se přidávají k protistraně a vy začínáte přemýšlet, kdo jsou vlastně vaši přátelé. Zvažte jejich motivy a buďte otevření. Možná byste měli také změnit stranu.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení využívání okolností, které se vám v pracovním životě naskytnou. Máte štěstí, takže možná zjistíte, že máte šanci zapůsobit na někoho, kdo má moc rozhodovat o financích. Ta pozitivně ovlivní váš další život, takže se snažte vynaložit co největší úsilí. Můžete se naučit důležité osobní a finanční životní lekce. Jejich začlenění do každodenní existence vás posílí.

Zdraví

Udělali byste dobře, kdybyste se vyhýbali zpracovanému cukru. To, co pozřete, vás může snadno rozrušit. Cukr a konzervační látky pro vás patří mezi největší spouštěče. Planetární konjunkce v této době ovládá emocionální oblast a možná bude nejlepší držet se v uctivé vzdálenosti od všeho, co vás větří. Na druhou stranu to, co uvolňuje nahromaděnou energii, se během tohoto tranzitu velmi doporučuje. Cvičení, meditace, spánek  vyberte si svůj zdroj relaxace.

Přečtěte si také