Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 22. 1. 2023

Blíženci 22. 1. 2023

Studium náboženství a duchovních záležitostí by pro vás dnes mohlo být obzvláště zajímavé, Blíženci. Pravděpodobně budete diskutovat s blízkým přítelem o svých znalostech a víře v tyto záležitosti, což by pro vás oba mohlo být velmi poučné. Cokoli se dozvíte, bude pro vás umělecky inspirativní, a tak se nedivte, že strávíte nějaký čas zapisováním svých myšlenek nebo jejich přetvářením v obrazy. Neomezujte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vyzařovaná planetami vám dává příležitost promluvit si pravdivě s někým, s kým možná prožíváte obtížný vztah. Strkat hlavu do písku je neúčinná technika. Mnohem lepší je postavit se problému čelem, protože vám to pomůže se s ním skutečně vypořádat. Stačí udělat první krok!

Práce

S minimálním množstvím pečlivého plánování můžete malý nápad proměnit v obrovský zisk. Obrovské finanční příležitosti na vás čekají již dnes. Před podpisem na tečkovanou čáru si dvakrát zkontrolujte čísla, ale s největší pravděpodobností se nenecháte vyvést z omylu.

Peníze

Díky šťastnému aspektu ve vašem znamení jste tento týden v sedmém nebi. Díky tomu můžete být zábavnější, nemluvě o tom, že jste pro ostatní přitažlivější, takže to jistě zvýší vaši společenskou aktivitu a sebevědomí. Ve skutečnosti to možná pocítíte natolik, že se v práci přihlásíte k nejrůznějším novým vzrušujícím projektům, a dokonce na sebe vezmete zodpovědnost za řízení budoucích společenských akcí své firmy. Nepochybně se brzy dostaví i peněžní odměna.

Zdraví

Mnozí o vás říkají, že se pohybujete pomalu, ale ve skutečnosti v sobě máte spoustu energie, a proto se doporučují aktivity jako jóga a pilates. Hluboké dýchání je to, co dělá jógu tak prospěšnou, a mnoho lidí si to ani neuvědomuje. Využijte co nejlépe všechno, co při cvičení děláte, tím, že při něm budete zhluboka dýchat. Získáte z něj dvakrát tolik a budete se cítit povzbuzeni, aniž byste své tělo zatěžovali navíc.

Přečtěte si také