Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 22. 11. 2022

Blíženci 22. 11. 2022

Společné úsilí s partnerem může vést k nápaditým a kreativním příležitostem. Cítíte se plní energie a jste připraveni pustit se do čehokoli. Cokoli dnes začnete, zejména tvůrčí projekty, by se vám mělo podařit navzdory všem překážkám, které se objeví. Vztahy s partnery a dalšími lidmi by měly být díky dnešním aktivitám nabité energií.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se jedná o to, zda se chcete pustit do vážné práce, nebo trávit čas s novou láskou, nemusíte mít s rozhodováním velký problém. Oba budete cítit potřebu jít ven a dělat něco jiného – trávit čas s přáteli nebo jít na novou výstavu. Vyzkoušejte cokoli, co rozšíří vaše znalosti a povědomí.

Práce

Následující čtyři týdny jsou obdobím, kdy byste měli sázet semínka, která si přejete, aby v příštím roce vyrostla. Je to čas, kdy se můžete zbavit starého, abyste mohli předznamenat něco nového.

Peníze

Přestože se snažíte se svými prostředky nakládat zodpovědně, vesmír činí váš dluhový obraz nejistým a nestabilním. Komunikace je zamlžená, a proto je lepší postupovat pomalu. Při splácení věcí nebo při novém vyjednávání o úrokové sazbě na kreditní kartě dosáhnete lepších výsledků zdvořilostí. V krátkodobém horizontu zpomalte výdaje až na doraz, abyste je mohli dohnat.

Zdraví

Když se cítíte nevyrovnaně, je to o něco víc nepříjemné než pro ostatní lidi. Například když porušíte rutinu při cvičení, máte tendenci pociťovat následky poměrně silně. Tuto citlivost můžete využít konstruktivně. Pokud potřebujete začít se zdravotním cvičením a máte problém s motivací, stačí začít a příval energie, který dostanete, vás hned donutí chtít víc. Využijte tento impuls k vybudování zdravotního režimu.

Přečtěte si také