Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 24. 1. 2023

Blíženci 24. 1. 2023

Blízký přítel nebo milenec by mohl mít na srdci finanční záležitosti a mohl by vás požádat o radu. Nějaký tvůrčí projekt může vyžadovat větší výdaje peněz, času nebo jiných zdrojů, než jste si původně mysleli, a to by vás mohlo přimět k zamyšlení, zda v něm budete moci pokračovat. Možná to z vaší strany bude vyžadovat trochu omezení, Blíženci, ale měli byste být schopni ho dokončit podle plánu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky astrálnímu zarovnání je pro vás tento den ve všech směrech výjimečný. Milostné zájmy a blízcí přátelé jsou nesmírně něžní a starostliví a vyjdou vám vstříc, aby vás učinili šťastnými. Pokud hledáte lásku, je to pozitivní doba pro seznámení s někým novým nebo pro randění. Zkuste umělecké galerie nebo umělecké akce, protože lidé zde bývají více naladěni na vaši vlnu.

Práce

Dnes narazíte na tvrdý odpor. Nedovolte, aby vám nevzdělaný pohled na věc zkalil představu o pravdě. Naslouchejte tomu, co říkají ostatní, ale pamatujte, že posledním soudcem je váš vnitřní hlas. Mějte hlavu vztyčenou.

Peníze

Aspekty ve vašem sektoru politiky, sociálních skupin, nadějí a snů vyžadují, abyste převzali odpovědnost za to, čeho chcete dosáhnout v osobním i profesním životě. Být neviditelný už vám nepomůže. To, s kým se stýkáte, vás definuje ve světě práce. Dbejte na to, abyste sdělovali nejen to, kým jste nyní, po profesní a finanční stránce, ale také kým chcete být v budoucnu.

Zdraví

Pokud nejste schopni dát někomu jinému to, co ve vztahu chce, je to v pořádku. Jen nezapomeňte ostatním sdělit, kdy jste dosáhli svého limitu. Vyhnete se tak zbytečným pocitům viny. Mezitím uděláte dobře, když se zaměříte na to, co můžete udělat pro sebe, pokud jde o vaše fyzické zdraví.

Přečtěte si také