Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 28. 1. 2023

Blíženci 28. 1. 2023

Dnešní den je jedním z těch, kdy máte chuť ležet na zádech na zemi a dívat se na mraky, Blíženci. Vaše umělecká mysl snadno rozpozná jeden, který vypadá jako drak, jeden, který je židlí, a jeden, který vypadá přesně jako vaše matka. Stáhněte s sebou někoho na trávu a ukažte mu, co vidíte. Existuje důvod, proč váš mozek přitahuje pozornost k určitým tvarům, a ne k jiným. Najděte v těchto informacích důležitá vodítka.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte pocit, že v určitém vztahu jen přešlapujete na místě. Nebeská konjunkce přivádí lásku na přízemnější úroveň, které možná chybí oheň a vášeň, ale která je přesto velmi stabilní a předvídatelná. Nemějte obavy. Věci budou brzy opět pikantní a mezitím si užívejte pocitu klidu a pohody, který zde panuje.

Práce

Dejte dnes průchod své agresivní stránce. Někdo na pracovišti vás může rozzlobit a vy můžete být v pokušení tyto pocity v sobě dusit. Nedělejte to. Dejte jim volný průchod. Bojujte. Máte svůj názor, který je třeba vyslechnout a respektovat.

Peníze

Aspekty ve vašem sektoru politiky, sociálních skupin, nadějí a snů vyžadují, abyste převzali odpovědnost za to, čeho chcete dosáhnout v osobním i profesním životě. Být neviditelný už vám nepomůže. To, s kým se stýkáte, vás definuje ve světě práce. Dbejte na to, abyste sdělovali nejen to, kým jste nyní, po profesní a finanční stránce, ale také kým chcete být v budoucnu.

Zdraví

Je docela možné, že se během dne budete zamýšlet nad tím, jak získat náskok. Na jednu stranu nemůžete udělat chybu, když budete věnovat pozornost svému tělu. Pokud je vaše mysl zamlžená, nenechte se odradit od toho, abyste každý den vyrazili na čerstvý vzduch na osvěžující procházku. Pokud se vaše srdce cítí sklíčeně, nenechte se tím odradit od toho, abyste oslovili lidi, kterým na vás záleží, a požádali je o nějakou extra péči!

Přečtěte si také