Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 3. 3. 2023

Blíženci 3. 3. 2023

Blíženci, ve vašem světě by dnes mohlo dojít k velkým třenicím, protože tvrdohlavé mysli se dostanou do vzájemného konfliktu. Dávejte si pozor na to, jak se chováte k druhým, protože pokud budete necitliví, pravděpodobně dojde k poranění citů. Ostatní se mohou tvářit tvrdě, ale v hloubi duše jsou stejně měkcí jako vy. Dvakrát si rozmyslete, zda využijete své agresivní povahy na úkor druhých.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je vzácná příležitost k tomu promluvit si se svým blízkým a zjistit, zda jste oba spokojeni. Postavení planet znamená, že by bylo skvělé, kdybyste k sobě byli upřímní a probrali problémy, které mohou být důvodem k obavám. Pokud se k jádru těchto potíží nemůžete dostat najednou, udělejte to, co je ve vašich silách.

Práce

Velkou pozornost budete dnes věnovat peněžním záležitostem. Celá vaše nálada bude záviset na tom, jak se vám daří po finanční stránce. Snažte se do této pasti nespadnout. Pokud tak učiníte, můžete se nakonec na někoho zbytečně rozzlobit.

Peníze

Čeká vás období změn v oblasti peněz. Vesmír pravděpodobně přinese novinky týkající se vašich financí a investičních plánů. Ujistěte se, že jste co nejdříve podepsali, zpečetili a doručili důležité dokumenty, abyste mohli využít pozitivních výsledků. Pokud jde o skupinové aktivity, hledejte kompromis mezi svými potřebami a potřebami ostatních.

Zdraví

Možná se v těchto dnech bavíte trochu víc než obvykle. Nebo je to možná neobvyklá zábava? Máte energii dělat víc a snášet víc, než jste si mysleli, že můžete. Nezapomínejte na orgán, o který musíte v důsledku toho zvlášť pečovat. Abyste pomohli svým játrům v tomto na večírky zaměřeném období, můžete pozřít toto: ostružiny, rajčata, čerstvou mladou pampelišku, pokud ji seženete, a červenou řepu. Zajděte na farmářský trh nebo do obchodu s potravinami a zásobte svou ledničku zdravými položkami.

Přečtěte si také