Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 31. 5. 2023

Blíženci 31. 5. 2023

Blíženci, pravděpodobně prožijete den plný zamyšlení a úvah. Vaše rozpoložení bude připomínat člověka, který se právě proti všemu vzbouřil a nyní hledá nový prostředek k seberealizaci. Zdá se, že se na vás ostatní snaží vyvíjet nátlak. Podvolíte se, nebo budete naslouchat svému vnitřnímu hlasu? Odpověď se dozvíte na konci dne!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k dnešní astrální konfiguraci může být situace poměrně intenzivní, ale to neznamená, že se nebudete dobře bavit. Váš milostný život by se sice mohl docela rozhořet a projevování hlubších citů vám může být poněkud nepříjemné, ale při této příležitosti to jinak nepůjde. Přinejmenším si vás partner nemůže vyložit špatně a bude se cítit bezpečněji.

Práce

Vaše současná pracovní struktura se hroutí. Tkanina se trhá. Nechte ji spadnout. Můžete být jediným nosným trámem, který vše drží pohromadě. Není vaší povinností nést tak velkou zátěž. Nechte to spadnout a přijměte něco nového.

Peníze

Tento týden se snažíme zůstat v rovnováze a při smyslech. Hledejte ve vesmíru informace o tom, kam směřujete - tento týden se nacházejí ve vašem domě komunikace. Než se vám podaří získat zvýšení platu nebo nové zaměstnání nebo někoho přesvědčit, aby investoval do vaší budoucnosti, musíte se více ozvat a zviditelnit.

Zdraví

Někdy opravdu necítíte stres z "omezení" tak jako ostatní znamení. Ve skutečnosti se často snažíte a daří se vám i v náročných podmínkách. Vzhledem k tomu, že se dnes utkají nebeská tělesa, neměli byste mít problém utáhnout si opasek a držet se při zemi. Je vhodná doba k tomu, abyste udělali pokrok ve své dietě nebo cvičebním režimu. Pokud máte v úmyslu si něco přečíst, dnes je ta správná noc.

Přečtěte si také