Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 6. 9. 2022

Blíženci 6. 9. 2022

Něco neobvyklého vás může oslovit, Blíženci, zvláště pokud se vám život v těchto dnech zdá nudný. Nikdo neříká, že si nemůžete dopřát, pokud to, o čem uvažujete, není nebezpečné nebo něco, čeho byste litovali. Chcete-li do svého života vnést trochu vzrušení, stačí si promyslet, jak ho dosáhnout. Možná stačí, když si vyzkoušíte nový sport nebo si večer vyrazíte do společnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konfigurace vám dnes přináší mnoho věcí. Překvapení, i když vás už překvapí jen máloco. Naději, lásku i strach z toho, že lásku prohrajete. Chodíte jako po laně obklopeni z obou stran prázdným prostorem. I když si možná připadáte jako na horské dráze, uvolněte se; jízda je určena pro vaše potěšení, všechno bude v pořádku.

Práce

Nesnažte se skrývat pravdu. Máte tendenci ohýbat fakta, abyste ochránili sebe i ostatní. Nedělejte to. Tím si jen způsobíte ještě větší škody v budoucnu. Nezapomeňte v této chvíli zveřejnit všechna fakta. Upřímnost je pro vás klíčovým tématem.

Peníze

Přemýšlíte o tom, že byste změnili způsob, jakým pracujete, a jak své nápady uvádíte do světa. Podpůrný aspekt znamená, že byste si mohli snadno přenést práci domů, začít nové domácí podnikání nebo převést svou současnou práci na něco, co se týká domova, například na stavbu nebo výzdobu. Jediná výzva spočívá v tom, že vaše ego může mít problém se změnám přizpůsobit.

Zdraví

Pokud je vaše sebedůvěra spojena se souhlasem druhých, můžete se ocitnout v kruhu závislosti a přílišná závislost na reakcích druhých může vést k frustraci. Dbejte na dostatek pohybu, zdravou a chutnou stravu a především na odpočinek. Pokud máte problémy se spánkem, uvařte si před spaním heřmánkový čaj, který vám pomůže se uvolnit.

Přečtěte si také