Denní horoskop BÝKA na 14. 10. 2022

Býk 14. 10. 2022

Máte pocit, že každou chvíli vybouchnete? Možná se v průběhu týdne nahromadilo napětí, kterému teď není úniku. Pokud si nedáte pozor, můžete si ho vylít na svých nejbližších. Jděte si zacvičit nebo ukliďte dům. Zapojte se do jakékoliv fyzické aktivity a rozprouděte endorfiny, abyste se opět cítili dobře. Život je příliš krátký na to, abyste ho promarnili stresem a rozčilením.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes rozhodnete upevnit dlouholetý nebo možná ne tak dlouholetý vztah. Přinejmenším můžete položit otázku nebo naznačit, že byste chtěli nadále prohlubovat pouto mezi vámi. Možná to bude vyžadovat určité plánování, ale oslava je nakonec vnějším symbolem nádherného a harmonického svazku, který mezi sebou v současné době cítíte.

Práce

Vaše mysl je jasná a bystrá, ale čas od času se ztratíte ve světě snů a nemůžete najít cestu zpět do reality. Netlačte na sebe, abyste v této době sestoupili do reality. Místo toho byste měli tento čas využít ke snění.

Peníze

Čeká vás nádherné a příznivé období s podporou ve vaší oblasti cestování, vyššího vzdělání a metafyziky. Štěstí plus skvělé nápady a transformace znamenají, že jste schopni vydělat mnohem více peněz v oborech, jako je právo, vydavatelství a psaní, a prosadit se i v zahraničí. Přemýšlejte, jak své poselství předat širšímu publiku, a peníze budou následovat.

Zdraví

Možná se přistihnete, že jste posedlí něčím, na čem dnes nezáleží. Během tohoto rozptýlení se držte svých zdravých návyků, a když dojde na lámání chleba, stůjte si pevně za svým zdravím! Všichni se jednou za čas cítíme mimo kontrolu. Připomeňte si, že nejste dokonalí, nikdo neočekává, že budete dokonalí, a vy se o dokonalost nesnažíte! Pokud to nepomůže potlačit obsedantní myšlení, zkuste jít brzy spát a zkuste to zítra znovu!

Přečtěte si také