Astročlánky

25. července 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Panny: Díky své intuici můžete získat, co chcete

PRIMA HOROSKOPY S1 - PANNA: Měsíční horoskop na srpen 2024

Co čeká Panny v osmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A díky jakému rituálu si můžete přitáhnout do svého života štěstí a blahobyt? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází krásná karta Císařovny. To je velice šťastná karta, která je o výzvách, vaší rodině, o ženách, které vám budou příznivě nakloněny. Císařovna ukazuje, že některých věcí můžete dosáhnout, aniž byste museli použít vyloženě tvrdou sílu. Abyste získali to, co chcete, bude stačit intuice, cit a jemná diplomacie.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují celkem pěkný start měsíce. Mělo by se vám dařit v pracovní oblasti. Možná by bylo dobré, abyste si hlídali svůj zevnějšek, protože potkáte někoho, koho jste neviděli delší dobu, a bude vám záležet na tom, jaký dojem na toho člověka uděláte. Měli byste to zvládnout celkem dobře, navíc si s tím člověkem budete mít co říct. Bude to člověk, který ví nebo umí něco, co vy potřebujete také. Budete mít štěstí i na různé pracovní kontakty a natrefíte i na ty správné lidi.

Přečtěte si také: Erotický horoskop pro ženy narozené ve znamení Panny

Ve druhé dekádě si hlídejte své zdraví, buďte na sebe opatrní. Možná navštívíte i lékaře, nemělo by ale jít o nic vážného, spíše to budou jen menší, drobné mrzutosti. Možná absolvujete malé ošetření, ze kterého můžete mít trochu strach, nakonec to ale dopadne lépe, než si myslíte.

Ve třetí srpnové dekádě si hlídejte své věci, abyste na něco nezapomněli. Možná i na něco zapomenete, objeví se totiž něco, co jste úplně vytěsnili z paměti. Ještě koncem měsíce to budete muset dořešit a na poslední chvíli se vám to snad i povede.

Rituál na srpen pro Panny

Určitě máte doma několik drobných mincí ze zemí, které jste někdy navštívili. Vhoďte je do sklenice a přidávejte další, když je získáte. Umístěte je ideálně někam ke vchodu do vašeho domova nebo na místo, kam často koukáte. Mince vám budou přitahovat štěstí a blahobyt a pojistit si to ještě můžete tím, že na mince postavíte sošku Merkura, který je patronem vašeho znamení.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.