Astročlánky

24. července 2024 06:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 24. července 2024: Podlehněte kouzlu divokého já

Zasněte se a ponořte se do hlubin vody s energií Ryb. S energií Berana je nutné krotit oheň a emoce. Jemnost, intuice a citlivost vás povedou k vysněnému cíli. V Býku je nutné komunikovat v klidu, s láskou a radostí. Jak dál pečovat o tělo a duši podle vlivu Měsíce?

24. - 25. 7. - Ryby

Luna putuje ve znamení Ryb, které ovlivňuje chodidla, chůzi, prsty u nohou a lymfatický systém. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny.

Zasněte se a rozjímejte u vody

Voda má pro tyto dny největší význam. Všechno, co se točí kolem vody, ať už lesní studánky, řeky, nebo oceánu, velmi příznivě ovlivňuje energii těchto dnů. Co nejvíce pobývejte u vody. Najděte si tiché a klidné místo, kde nebudete rušeni. Podívejte se na odraz vodní hladiny a zamyslete se, jaké to je, vidět život obráceně. Pokud vás trápí problémy, zastavte se. Ponořte se do symbolu tarotové karty Viselec, který učí vnímat život obráceně. Zanechte veškerého snažení a ponořte se hlouběji do říše nevědomí. Svobodu a nezávislost naleznete ve chvíli odevzdání.

Mohlo by vás zajímat: Nejsladší znamení zvěrokruhu: Raci a Váhy o ostatní pečují s velkou láskou

Voda vám pomůže zbavit se zbytečností a pročistí tělo i duši. Plavejte, hrajte si s vodou a důvěřujte životu. Podpořte něco, o čem víte, že je správné a vyvolává ve vás velmi příjemné pocity. Děkujte za kouzlo života a za intuici, která vás jemně vede vpřed. Dopřejte tělu masáž, nechte své nohy rozmazlit na pedikúře, reflexní masáž chodidel vám prospěje na těle i duchu.

26. - 27. 7. - Beran

Luna putuje ve znamení Berana, ten intenzivně působí na hlavu, mozek, obličej a oči. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny.

Buďte odvážní, ale neriskujte

Vnímáte napětí a nevíte, jak z toho ven? Vsaďte na pohyb, který vám pomůže uklidnit rozvibrované tělo. Jakákoliv fyzická aktivita je prospěšná. Než něco uděláte, raději se zamyslete a teprve potom jednejte. Hádky, spory a prosazování své vlastní vůle na úkor ostatních je velmi nežádoucí. Nic tím nevyřešíte, odeženete od sebe ty, které milujete, a výsledek se rovná velkému mínusu. Trénujte disciplínu a uvolněte tělo sportem.

Čtěte také: Velký horoskop na srpen: Býci budou víc utrácet, Váhy potkají osudového partnera

Tyto dny jsou velmi příznivé pro to, abyste si stanovili cíle a začali s něčím novým. Nehledejte v tom nic složitého, stačí jemná myšlenka, pozitivní přístup a potřebné nápady či informace si k vám najdou cestu samy. Vibracím Berana vládne oheň, který podporuje intuici a ducha. Dominuje spontánnost a touha vyzkoušet něco nového. Pusťte se do toho a nechte se vést mocnou energií ohně, která vám dodá sílu a chuť k činům. Nezapomínejte, oheň je potřeba udržovat, aby vás nespálil. Dodržujte zlatou střední cestu a vyhledávejte podobně naladěné bytosti. Vzájemná podpora otevírá dveře ke štěstí.

28. - 29. 7. - Býk

Luna putuje ve znamení Býka, který působí na hrdlo, orgány řeči – hlasivky, čelisti, zuby, mandle, štítnou žlázu, šíji a uši. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny.

Nebojte se podlehnout svému divokému já

Měsíc v Býku připomíná, jak snadné je užívat si života a nechat se naplno ovládat přítomnou chvílí. Zkuste alespoň den či dva nic neplánovat. Důvěřujte životu a kráčejte za svým letním dobrodružstvím s odvahou a nadšením. Život vám nikam neuteče, počká na vás, i když se budete chtít vrátit zpět k zaběhnutým zvykům.

Přečtěte si: Znamení zvěrokruhu, která jsou předurčena k bohatství: Peníze mají Kozorozi i Štíři

Otevřete své smysly a vychutnávejte život. Pozorujte svět, vnímejte hmatem, chutí a poslouchejte hlas svého srdce. Smyslové vjemy nechte proudit naplno a prožívejte kouzlo přítomnosti. Pokud potřebujete komunikovat, bude se vám dařit za předpokladu, že se nenecháte ovlivnit strachem či reakcemi ostatních. Skvěle se navazují vztahy, přátelství a štěstí přeje také všem, kteří touží po své spřízněné duši. Udělejte něco bláznivého, nového, divokého. Nechte se naplno ovládat radostí a láskou.

Zdroj: Johanna Paunggerová, Thomas Poppe, Síla Měsíce

Červenec podle mariášových karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.