Astročlánky

20. července 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Berany: Budete mít spoustu příležitostí, využijte je!

PRIMA HOROSKOPY S1 - BERAN: Měsíční horoskop na srpen 2024

Co čeká Berany v osmém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál jim pomůže přivolat nebo upevnit lásku? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Král holí. Ten předpovídá, že budete mít hodně energie, budete cestovat, můžete se ale také s některými lidmi dostávat do sporů. Víc budete řešit své věci a budete do toho dávat spoustu energie.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce by měl být celkem příznivý po materiální stránce. Bude se vám dařit v práci. Může vás překvapit nějaká nabídka, která se zpočátku může jevit jako dobrá. Bude příznivá, ale jen napůl. To se dozvíte až ve druhé srpnové dekádě, kdy k tomu budete získávat ještě spoustu dalších informací. Kromě toho vás mohou vytížit starší členové rodiny, kteří budou potřebovat s něčím pomoci. Vy to zvládnete skvěle a sklidíte za to pochvalu.

Mohlo by vás zajímat: Nejčastější chyby v lásce podle horoskopu

Třetí dekáda bude velice příznivá hlavně v pracovní oblasti, kde můžete vysloveně zazářit. Můžete dostat i nějakou odměnu. A kdo se pustí do nějakého školení nebo učení se novým věcem, může z toho hodně získat, protože ho to raketově posune dál a v budoucnu mu to může otevřít vrátka tam, kde by ostatní měli problém.

Během třetí dekády můžete také potkat někoho zajímavého a spokojení a žádaní budete i ve společnosti přátel. Mohou sice přijít menší spory, nakonec se ale vždy dokážete domluvit.

Rituál na srpen pro Berany

Chcete-li si přivolat nebo pojistit lásku, můžete k tomu využít starý rituál, ke kterému jsou zapotřebí dvě nitě. Jedna by měla být z oděvu ženy, ta druhá z oděvu muže, o kterého žena stojí. Zamilované dívky si takové nitě splétaly a pak je zakopaly pod svým oblíbeným starým stromem.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.